tache de beaute facebook

Start met met dit proefpakket voor meer energie of een slankere lijn

Het Proefpakket is handig als eerste kennismaking met de voeding van Herbalife. Hiermee kan je verschillende smaken en recepten uitproberen. En ontdekken of je de voeding kan inpassen in jouw levensstijl.
herbalife proefpakket trial pack

Wij zijn overtuigd dat Herbalife één van de beste manieren is om af te slanken of om op gewicht te blijven. Het zal je energie bovendien een extra boost geven!

Het werkt voor ons al meer dan 18 jaar. Nog elke dag kijken we uit naar een gezond en evenwichtig ontbijt met Herbalife. We voelen er ons gewoon goed bij. En dat wensen we jou ook toe!

Inhoud:

Prijs: € 9,50 - Bestel het pakket via onze webshop - Gratis advies en opvolging inbegrepen indien gewenst.

Met de kortingscode "VOORDEEL" geniet je van 15% rechtstreekse korting over je volledige bestelling vanaf € 50 en betaal je geen portkosten. Je kan de bestelling bij ons laten leveren en ophalen wanneer het je past: Tache de Beauté - De Seillelaan 26, 9940 Sleidinge

Ben je reeds een trouwe klant? Of ken je de producten van eerder gebruik?  Dan kan je een PREFERRED CUSTOMER worden (Voorkeur-Klant).  Je kan dan genieten van nog hogere kortingen (tot maximaal 35% korting) door je bestellingen rechtstreeks bij Herbalife te plaatsen. Stuur een mailtje als je hierover meer wil weten. 

Aanvullende info:

 • In deze presentatie leggen we uit wat immuniteit is en hoe je die kan boosten
   
 • Alles start met een evenwichtig maaltijdplan, waar Herbalife een onderdeel van “ kan” uitmaken. Neem met ons contact voor een gepersonaliseerd plan.
   
 • In deze brochure ontdek je meer over alle producten, het bedrijf, zijn filosofie en hoe we je voedingspatroon kunnen ondersteunen.
   
 • We geven regelmatig heel wat gezondheidstips & lifestyletips via ons magazine Today Magazine (ook interessant als je geen fan bent van Herbalife 
   
 • Durf te experimenteren met shakerecepten – Het is de bedoeling dat je de shake zo lekker maakt, dat je er elke dag naar uit kan kijken. 

Waarom Herbalife?

 

Bel 093772384 voor meer info of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!

actie loopt van
17/09/2023
tot
17/09/2023