tache de beaute facebook

Pigmentation Power! GRATIS miniatuur

Dromen wij niet allemaal van een mooie egale, bruine tint? Pigmentvlekken ontsieren vaak meer dan rimpels, maken je ouder en geven je een onverzorgd aspect! Heb je er na deze warme zomer toch last van? Wij bespreken graag welke resultaten je persoonlijk kan bekomen.
Pigmentverlichtende behandelingen

DON'T FORGET! Smeer elke ochtend een zonnefactor op je gelaat en op alle zones die blootgesteld zijn aan de zon. Geef zonnevlekken geen kans! Kies bovendien een zonneproduct dat de aanmaak van vitamine D toelaat.* 

Pigment wordt gevormd in de pigmentcellen via een oxidatieproces. Vrije radicalen breken de vitamines in de huid af en beschadigen het DNA van de huidcellen, dus ook van de pigmentcellen. Hierdoor geraakt de pigmentcel het noorden kwijt en produceert te veel pigment. Op die zones zie je dan onaantrekkelijke vlekken verschijnen. Verschillende factoren triggeren de overproductie van pigment, nl. hormonen, overmatige blootstelling aan de zon en genetische aanleg.

Weet dat er producten zijn die effectief de vlekken verlichten, en eventueel zelfs geheel doen verdwijnen! Wij bespreken graag welke jouw persoonlijke mogelijkheden zijn.

Zo is er het:

 • MELA SMART Systeem van Environ dat de overgepigmenteerde huid op verschillende niveaus aanpakt:
  • Stap 1: De Mela Prep Lotion bevat een combinatie van wetenschappelijke geformuleerde ingrediënten die zorgen voor een gelijkmatige teint.
  • Stap 2: Het Mela Fade Serum bevat 2 serums met vitamines en plantaardige ingrediënten die de oorzaak van pigmentatie en huidverkleuring aanpakken en verbeteren.
  • Stap 3: Intense C-Boost Mela Even Cream verhoogt de natuurlijke bescherming tegen UV stralen, laat de huid glanzen en stralen en maakt de cellen gezond.
    
 • Andere krachtige crèmes en serums op basis van Vitamine C normaliseren en verlichten de pigmentvorming. Vraag ons meer info.
   
 • Tenslotte hebben wij fantastische gelaatsbehandelingen en peelings die op pigmentvlekken inwerken en je een instant verbetering bezorgen. Wij zijn klaar om je een aangepast verzorgingsprogramma aan te bieden.
   

Onze actie in september of tot einde voorraad:

Koop jouw aangepaste producten die komaf maken met ontsierende pigmentvlekken of boek een pigmentverlichtende behandeling en ontvang een miniatuurset van het Mela Fade Serum! (waarde €23)

 

* de meeste producten die je beschermen in de zon, verhinderen de aanmaak van vitamine D, doordat ze vaak een veelvoud  aan chemische filters bevatten. Kies net zoals wij voor gezonde zonnefilters- en producten, die wèl de productie van vitamine D toelaten. Wij maken je graag wegwijs!

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten

actie loopt van
25/08/2019
tot
30/09/2019