tache de beaute facebook

Nu 'needlen' voor later!

Needlen, microneedling of rollen is in. Onze home Dermaroller is Duits fabricaat, de naaldjes zijn gemaakt van Zweeds ijsgekoeld en gehard staal en de roller heeft een ISO13485 certificering, wat staat voor medische goedkeuring.
dermaroller needling

Wat doet de home Dermaroller nu precies?

162 fijne naaldjes (tussen 0.15 en 0.20 mm lang) 'verwonden' de epidermis net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. De huid wordt geprikkeld om zichzelf te herstellen door een verhoogde aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker. De behandeling is pijnloos en kan zelfs op zeer dunne huid worden toegepast. Hoe regelmatiger men microneedling toepast, hoe beter het resultaat!

Is de home Dermaroller ook voor jou?

Huidafwijkingen of huidstructuren zoals; acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen zijn onder andere indicaties voor behandeling met de micro needling therapie. In een gratis intake gesprek, bespreken we graag welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Hoe gebruik je het apparaat?

  • Reinig de huid grondig.
  • Breng een gewenst serum aan.
  • Rol zonder druk uit te oefenen, minimum 3 banen in verticale, horizontale en diagonale richting. De huid rond de ogen en lippen is wat gevoeliger, dus rol daar iets voorzichtiger.
  • De huid kan wat rood worden en tintelen, maar dit is normaal.
  • Breng na het rollen opnieuw serum aan, zodat je huid goed gehydrateerd is. Wacht even met je gebruikelijke dag-/nachtcrème aan te brengen.
  • Start met 1x/ week te rollen, en bouw langzaam op.
  • Gebruik bij voorkeur 's avonds. Indien je overdag rolt, pas dan altijd zonnebescherming toe!
  • Na gebruik spoel je de home Dermaroller af onder warm stromend water en spray je met een speciale cleaner.
  • Berg het toestel daarna zorgvuldig op in het bijhorende doosje. De naaldjes mogen in geen geval een vlak oppervlak raken. Hierdoor kunnen de naaldjes buigen en de huid beschadigen.
  • In verband met de hygiëne is je home Dermaroller uitsluitend voor eigen gebruik.

Wanneer zie je resultaat?

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft een bepaalde tijd nodig om gezond collageen, reticuline en elastine aan te maken. Door de roller in combinatie met de juiste serums en verzorgingsproducten te gebruiken, worden werkstoffen maar liefst tot 200x beter opgenomen, wat uiteindelijk resulteert in een jeugdiger, heldere en gezonde uistraling! Met bekomt een gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, vervagen van rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling en gladder maken van (acné)littekens, ...

De behandeling is in het instituut vaak goed te combineren met microdermabrasie, peelings, insluizen vitamines via sono- en iontoforese, lichttherapie. Breng daarom je apparaat mee als je komt voor een behandeling.

Surf naar onze webshop voor een overzicht van de needling apparaten en hun eigenschappen.

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté

actie loopt van
26/04/2020
tot
26/04/2020