tache de beaute facebook

Nieuw in ons assortiment!

Toen we jullie vorig jaar verwenden met een aantal herbruikbare reinigingspads, kregen we de vraag of we die ook niet wilden verkopen.
bamboeset

Intussen hebben wij dit item opgenomen in ons assortiment. De herbruikbare bamboe make-up remover pads zijn een perfect alternatief voor wegwerp wattenschijfjes. Bovendien oog het geheel mooi en past het in elke badkamer. Ook leuk om te geven, of om te krijgen èn zeker om zelf te gebruiken.

  • Wist je dat vrouwen gemiddeld 700 à 1500 wegwerp-wattenschijfjes per jaar gebruiken? Verklein ook jouw afvalberg met deze ecologisch interessante set. Je kan de pads wassen op 40° en steeds opnieuw gebruiken.
  • Wist je dat deze bamboe pads heel zacht zijn voor de huid, zelfs de meest gevoelige * dat ze perfect make up verwijderen * anti-bacterieel en 100% recycleerbaar zijn? 

Een set bevat:

12 herbruikbare bamboe pads
1 herbruikbaar bamboe handdoekje
1 katoenen waszakje
1 bamboe opberg-houder

Gebruik:

Maak je bamboe pads nat met warm water, wring uit, breng make-up remover aan op de pads en verwijder je make-up met cirkelvormige bewegingen. Zowel geschikt voor het reinigen van de ogen als het gelaat.
Maak je handdoekje nat met warm water en was je gezicht af.
Spoel je make-up pads en handdoekje met zuiver water.
Stop je gebruikte pads in het katoenen waszakje en was in de wasmachine op 40°C.
Droog je pads en handdoekje aan de lucht.

Afmetingen bamboe opberg-houder: B 9,50 cm x H 9,50cm - Afmetingen bamboe wattenschijfjes: diameter 8 cm - 100% plasticvrij, 100% natuurlijk.

De prijs?

De volledige set: €25
Navulpak met 12 remover pads en waszakje: € 15

 

actie loopt van
16/02/2021
tot
16/02/2021