tache de beaute facebook

Moederdag, trouw-, communie- en lentefeesten

Een professionele gelaatsbehandeling - op regelmatige basis - is uiteraard een garantie op een gezonde en dus mooie huid. Maar met wat feesten in het verschiet ga je toch voor 'a special glow'.
Moederdag, trouw-, communie- en lentefeesten

Kom vanaf heden tot eind april langs voor een gelaatsbehandeling en ontvang een GRATIS upgrade... omdat wij willen dat jij ziet wat een extra voor je huid kan doen!

ENVIRON, CHRISTINA, NEEDLING, HYDRAFACIAL, RADIOFREQUENTIE

NU met extra ontzwellend, anti-rimpel oogmasker! (waarde €15).

Wij zorgen niet alleen goed voor je gelaat, maar laten ook jouw ogen - de spiegels van de ziel - stralen.  Zo'n sterk herstellend, hydraterend en ontzwellend oogmasker geeft onmiddellijk resultaat. Heb je absoluut geen behoefte aan een extra oogverzorging, dan voorzien wij een gelijkwaardig alternatief.
Weet dat elke gelaatsbehandeling voor jou persoonlijk bepaald wordt, volgens de behoefte van het moment, volgens je doelstellingen en budget. 
Elke reiniger, toner, peeling, masker, serum, crème beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en kan dus per keer dat je langskomt, verschillen. Wij lichten je hierover telkens correct in. Elke klant, elke huid is anders en de conditie kan variëren volgens de omstandigheden. Wij bepalen samen met jou, je individueel programma om de best mogelijke en realistische resultaten te bekomen. Dat is wat wij al jaren doen..... Jou informeren, adviseren en professioneel behandelen. Heb je een vraag? Stel ze ons gerust.
Jou begeleiden naar een gezonde, mooie huid is immers onze missie.
 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
02/04/2023
tot
02/04/2023