tache de beaute facebook

Make up your day!

Onze Jane Iredale decemberactie werd flink gesmaakt! Voor diegenen die in januari nog make up producten wensen aan te schaffen, hebben wij nog een beperkt aantal mini D2O' s in voorraad. Koop je voor minimum €120 aan Jane Iredale make up producten, dan ontvang je GRATIS een hervulbare mini D2O!
Hydration Spray Jane Iredale

Weet dat je make up een hele dag mooi behouden blijft als je even sprayt met één van de D2O waters. Deze verzorgen niet alleen, maar fixeren ook de mineralen. Echt een must om de hele dag onberispelijk gemaquilleerd te zijn!

De Balance hydration spray is er voor de normale, vette, gemengde en gevoelige huid. Deze is speciaal geformuleerd om de olieproductie in de huid en de Ph te helpen in evenwicht brengen. Essentiële olie van sinaasappel, extract van sinaasappelschil en pompelmoesschil en algenextract kalmeren en voeden de huid.

De Hydration spray verzorgt de normale en gestresseerde huid. Helpt hydrateren en geeft de huidcellen een plumping effect. Kalmeert en beschermt. Geurt prettig naar Ylang Ylang.

De Pommist hydration spray is er voor normale pigmentgevoelige huid. Bevat granaatappelextract, een krachtig anti oxidant dat hydrateert, verzorgt en beschermt.

actie loopt van
30/12/2016
tot
30/12/2016