tache de beaute facebook

Environ Clarity Clear Skin Feestbox

Ontvang een gratis full size sebu-wash 150 ml en sebu-tone clarifier 100 ml bij aankoop van sebu-lac lotion 60 ml, sebu-ACE oil 60 ml en sebu-masque 50 ml. JOUW VOORDEEL € 64.00
Environ Clarity+ Clear Skin Feestbox

Deze gratis zachte reiniger en toner maken je onzuivere of acné-gevoelige huid brandschoon, zodat de producten die erna worden aangebracht, maximaal kunnen opgenomen worden!
Sebu-lac lotion bevat 2.5% lactaatzuur. Dit exfolieert de dode huidcellen, verlicht pigment en verbetert de hydratatie van de huid. De huid wordt gladder, de  poriën zijn vrij waardoor puistjes en comedonen vermeden worden. De ACE Oil bevat een hoge dosis vitamine A, die de celdeling, de talgafscheiding en natuurlijke exfoliatie normaliseert. Samen met de vtamine C en E wordt het immuunsysteem van de huid versterkt, zodat onzuiverheden worden voorkomen. 
Deze kit biedt een doeltreffende oplossing voor de acne-gevoelige huid, welke de oorzaak hiervan ook is. Wij geven je ook graag het nodige advies omtrent de juiste voeding om acné opstoten te vermijden.

Bestel online zolang de voorraad strekt.

 

Ontdek ook de andere sets:

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
15/10/2021
tot
31/12/2021