tache de beaute facebook

Een stralende huid, ook nà de feesten?

Na alle feestelijke opwinding en bruisende activiteiten van de afgelopen weken, kan de huid vast en zeker wel een extra dosis verwennerij gebruiken. Wat dacht je van deze winnende combo om het nieuwe jaar goed in te zetten?
stralende huid na de feestdagen

RESET YOUR SKIN

Een exclusieve kans om elke huid te laten stralen door ze te helpen ontstressen. Ontdek de kalmerende en verjongende kracht van onderstaande producten, zorgvuldig samengesteld om de huid te vernieuwen en 2024 in alle zachtheid te starten.

1. Seriénce Night Serum (30 ml)

  • Een luxe serum met drie peptide-complexen die helpen om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden, door haar een verjongende boost te geven. Werkt kalmerend!
  • Dit booster-serum voor 's nachts helpt om tekenen van vermoeidheid, stress, expressierimpels en verticale lijntjes te verminderen, de glans van de huid te verbeteren en de huid te beschermen tegen de gevolgen van oxidatieve stress.​

2. Complex Avance DFP312 Moisturiser of Elixir (30 ml)

  • Verbetert het algemene uitzicht, de textuur en de tonus van de huid - zorgt voor stevigheid!

  • Draagt bij tot het behoud van een jonge, stralende en egale teint - vervaagt pigmentvlekken!

 

Bij aankoop van beide serums (€ 164.00) ontvang je GRATIS Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules (10 st), t.w.v. van € 30

Deze capsules zorgen voor intensief herstel en geconcentreerde hydratatie en helpen de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!

actie loopt van
21/01/2024
tot
29/02/2024