tache de beaute facebook

Een gezonde huid = een mooie huid!

Onze slogan luidt 'wij maken mensen mooi!', maar dan vanuit een totaalaanpak. We nemen niet alleen je huidconditie onder de loep, maar bekijken ook je levensstijl en je huidige verzorging. Wij kozen doelbewust voor producten en apparatuur waarvan de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is. Getuige daarvan onze vele voor- en na foto's en de tevreden klanten.We zetten even één van onze merken (opnieuw) in de kijker.
environ skin care

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ
Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid.

  • Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie?
  • Worden ze voldoende opgenomen door je huid?
  • Worden ze aangepast wanneer nodig?
  • Hydrateren ze voldoende?

De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een gezonde huid!

SWISS label

De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ.  Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

Onze actie in november/december 2017:

Boek in deze maanden een Environ gelaatsbehandeling en koop minimaal 2 producten van je vertrouwde Environ merk, en ontvang gratis een verzorgingsminiatuur van het revival mask of de onvergelijkbare lipdrink van Jane Iredale.*

  • Het revival mask: (facelift in een pot!) is geschikt voor de drogere huid, de huid met pigmentvlekken en de mature huid. Het masker laat je huid er stralender, gladder en jonger uitzien dankzij 3 zachte natuurlijke zuren.
  • De lipdrink van Jane Iredale is Intens verzorgend en herstellend met SPF 15. Weet dat traditionele lippenbalsems vaak ingrediënten bevatten op basis van petroleum die de de lippen uitdrogen. LipDrink heeft een heerlijke citrussmaak en bevat uitsluitend natuurlijke oliën zoals avocado- en macadamiaolie die de delicate huid van je lippen hydrateert en beschermt. TIP: Gebruik hem als primer onder je lipgloss.

* tot uitputting van de voorraad

lip drink jane iredalerevival mask environ

actie loopt van
21/10/2017
tot
21/10/2017