tache de beaute facebook

Dit geeft je meteen energie en doet je stralen.

Bescherm je lichaam tegen verzuring met 100 % natuurlijke voedingsextracten. en voel je fitter dan ooit. Ook je huid heeft er (veel) baat bij!
alka greens

Teveel gegeten (en gedronken), futloos, een opgeblazen gevoel, een paar kilo's extra? Iedereen heeft wel eens dat gevoel. Je weet ook dat een evenwichtige, gezonde voeding bijdraagt aan je welzijn van binnen en van buiten. Geef je lichaam en huid een extra gezonde boost dankzij een dagelijkse portie ALKA Greens.

 • ALKA Greens is een gemakkelijk oplosbaar poeder met natuurlijke extracten van een grote variëteit aan groenten, fruit, kiemgrassen, kruiden, bloempollen. Daarnaast bevat het complexen van vezels, vitamines B, C, foliumzuur en maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur.
 • Het gebruik van ALKA Greens is eenvoudig. Dagelijks een glas met ALKA Greens, opgelost in water of een lekkere smoothie, beschermt het lichaam tegen verzuring. Door de aanvulling van basische voedingsstoffen worden zure afvalstoffen makkelijker geneutraliseerd zonder dat het lichaam basische mineralen onttrekt aan botten en huid. In 1 minuut heb je zo evenveel voedingsstoffen binnen als in 5 tot 6 porties groenten en fruit.
 • ALKA Greens is geschikt voor vegetariërs, veganisten en diabetici. Gluten- en lactosevrij. De combinatie van bouwstoffen, vezels, een enzymencomplex en probiotica zorgt voor een goede spijsvertering en verbetert het afweersysteem.
 • ALKA Greens zorgt voor meer energie, een minder opgeblazen gevoel en geeft bovendien minder trek in zoet. 

Wil jij je ook fitter en gezonder voelen en er bovendien stralend uitzien? Klik hier om je voorraad in huis te halen.

Bestel je 2 dozen, dan voegen wij automatisch een doos ALKA Thee toe. Deze wordt zomaar GRATIS bij je bestelling gevoegd en dit tot en met 14 januari.

Als je de lijst van onderstaande ingrediënten bekijkt, mag het niet verbazen dat ALKA GREENS je op korte termijn een enorme boost geeft:

 • Geconcentreerd tarwegras:

Een ingrediënt met sterk basische eigenschappen dat bijdraagt aan een gezonde ph-waarde van het lichaam. Het is één van de rijkste voedingsbronnen op aarde: rijk aan eiwitten, bevat 30x meer vitamine B1 dan koemelk, vitamine B2, B6, grote hoeveelheden vitamine B12 en vitamine C, calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en magnesium.

 • Fruit- en groente-extracten:

Flavanoïdencomplex bestaande uit een zeer sterk geconcentreerd extract van meer dan 20 verschillende soorten groenten en fruit: paprika, gember, broccoli, kool, boerenkool, bloemkool, spinazie, groene thee extract, framboos, banaan, kiwi, mango, pruim, veenbes, ananas, sinaasappel, grapefruit, kers, citroen, tarwegras, alalfa. Er zit ook Chlorella in, dat is een groene zee-alg die door zijn unieke structuur toxische stoffen (zoals pesticides, zware metalen en fluoride) in het lichaam aantrekt en naar buiten transporteert. Dit laatste levert massa’s chlorofyl, dat de aanmaak van rode bloedcellen bevordert, ontsmettend werkt en de groei van bacteriën in het lichaam remt. Ook Spirulina is van de partij: dit is rijk aan vitaminen, eiwitten, essentiële aminozuren, omega 3-vetzuren, essentiële vetzuren en allerlei mineralen. Deze blauw-groene alg bevat 25x meer bètacaroteen dan wortelen, 12x meer ijzer dan lever, is een rijke bron van vitamine A, bevat 60% eiwit (terwijl dit bij vlees maar 27% is), rijkste plantaardige bron van GLA (essentiële vetzuren), rijke bron van vitamine E en is het enige voedsel dat 96 sporenelementen bevat.

 • Vezelcomplex:

Vezels zijn belangrijk voor een goede darmtransit, zorgen lang voor een verzadigd gevoel en stimuleren de werking van de darmen.

 • Probiotica

leveren massa’s goede bacteriën en zijn daarom heel belangrijk voor een gezonde werking van ons spijsverteringsstelsel. Goede bacteriën in ons maag-darmstelsel zijn belangrijk voor een gezonde huid, een sterk immuunsysteem, een vlotte spijsvertering, een goede nachtrust en een goed humeur.

 • Enzymencomplex:

Enzymen zijn belangrijk voor een goede darmflora, een gezonde spijsvertering en vlotte stoelgang. Weet dat eenzijdige voeding, het gebruik van medicijnen of stress een negatief effect hebben op de darmflora.

 • Kruidenextracten:

waaronder solidago, moerasspirea, bloempollen, groene thee, gember, ginkgo, kurkuma. Van groene thee extract is bekend dat het ons metabolisme stimuleert, de weerstand verhoogt, bacteriën en ontstekingen afremt, gezond is voor hart- en bloedvaten, het cholesterolgehalte helpt verlagen en het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.

 • Vitamines en mineralen:

een natuurlijk vit. B complex, acerola (dit bevat 80% meer vitamine C dan sinaasappels, belangrijk voor een elastische, soepele huid) en zinkgluconaat.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
03/01/2023
tot
14/01/2023