tache de beaute facebook

5 dagen om uw huid te laten scannen!

Reserveer nu reeds uw plaats om van dinsdag 9/2 tot en met zaterdag 13/02 - op afspraak - om te zien hoe uw huid er ècht aan toe is!

Hebt u altijd al eens willen weten hoe de conditie van uw huid is, in verhouding tot uw leeftijd of leefwijze? Dan kan u een afspraak maken om op één van deze data een professionele huidscan te laten maken.
Tache de Beauté biedt u in samenwerking met Beauté Pacifique, deze uitzonderlijke service aan, en dit gedurende een volle week!

Tijdens zo'n echografie scan komt u te weten hoe uw huid er van binnen uitziet en kunt u zien wat jarenlange schadelijke invloeden in en op de huid hebben aangericht. Deze huidscan vormt het uitgangspunt voor ons advies i.v.m. huidherstel of -verbetering. Dan bepalen wij welke producten en/of behandelingen uw huid nodig heeft op tot een optimaal resultaat te komen.
Bedoeling is dat u na 6 maand terugkomt voor een tweede scan, waarbij u zelf zult zien hoe uw huid is geëvolueerd! Op die manier doen wij geen loze beloftes, maar kunt u de bewijzen met eigen ogen waarnemen!

Reserveer uw plaats voor dit scan-event of bel meteen naar 09/377.23.84 - alleen serieuze kandidaten aub!
De scan en het advies is volledig gratis & duurt +/- 30 minuten.

Weet dat we bij Tache de Beauté werken met hoogkwalitatieve ingrediënten, producten en behandelingen die een optimale conditie van de huid beogen. Na enkele maanden gebruik bewijst niet enkel het scanbeeld de bereikte huidverbetering, u voelt het ook en merkt het als u in de spiegel kijkt.  Onze doelstelling is iedereen een mooie, gezonde huid te bezorgen! Daarom volgen wij steeds vernieuwingen en ontdekkingen in onze branche, volgen wij voortdurend opleidingen, en testen wij alles zelf grondig uit. 

 

actie loopt van
06/01/2016
tot
06/01/2016