tache de beaute facebook

In 2020 een mooiere huid?

Start dan nu met ons feestelijk 10 dagen huidverzorgingsplan! Je past het plan eenvoudig thuis toe. Wat heb je nodig? Environ Eye gel - Avance Elexir - Super Moisturiser - Hydrating Oil Capsules - C-Boost - Revival Masque.
huidverzorgingsplan

Print dit plan, hang het in je badkamer en.... aan de slag! De complimenten krijg je er zo bij!

Nog gauw een verzorging laten doen in ons instituut? Ga dan voor:

  • HYDRAFACIAL DOUBLE BOOST: 6 stappenplan - 1:30 - € 170
    Voor de rijpere huid. Detox en anti-rimpel effect. (activ4, glysal peeling, beta HD, extra ampoule of masker, lichttherapie + hand- en gezichtsmassage)
     
  • TACHE DE BEAUTE ENVIRON OPTIMUM: +/- 2:00 - € 144 (mèt lichttherapie= € 168)
    Voor ieder huidtype. Maakt de huid frisser en egaal. Met grondige reiniging, extra diepwerkende peeling, algenmasker, insluizen actieve ingrediënten, en hand- en gezichtsmassage
     
  • TACHE DE BEAUTE ZUURSTOFBEHANDELING:  1:00 -  € 125 (mèt lichttherapie= € 149)
    Voor iedereen die een coup d'éclat effect wil maar ook in het bijzonder voor mensen die last hebben van rosacea en acné. deze behandeling heeft een * Bacteriedodende werking * Doet haarvaatjes samentrekken * Maakt littekens minder zichtbaar * stimuleert de collageenproductie
     
  • TACHE DE BEAUTE SWICH BEHANDELING: 1:00 - € 125 (met lichttherapie = € 149)
     Liftende en energiestimulerende gelaatsbehandeling. Dit is een uniek alternatief voor chemische peelings, om stamcelactiviteit, celvernieuwing en energieproductie van de mitochondriën te maximaliseren. SWICH maakt gebruik van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Kandidaten voor deze aangename maar intensieve behandeling vertonen fijne lijntjes, verslapte huid, onregelmatige pigmentatie en een dof uiterlijk.

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten.

actie loopt van
09/11/2019
tot
31/12/2019