tache de beaute facebook

Hydrafacial of Milde Mesotherapie

Hydrafacial of Milde Mesotherapie

Hydrafacial hydradermabrasie peeling

Wat is een Hydrafacial?

Deze procedure verzorgt grondig uw huid. Men reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur. Het staat ruim boven de voorbijgestreefde microdermabrasie. Het is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of hersteltermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Men kan de behandeling ook boosten met een lichttherapie sessie!

Na de behandeling produceert de basaallaag van de huid nieuwe, levendige cellen, zodat de huid elastischer wordt en een fijnere textuur krijgt. Na een aantal behandelingen verkrijgt men vermindering van fijne lijntjes, grove poriën en zonnevlekken. 

HydraFacial™ kreeg in Amerika de felbegeerde award “BEST OF THE BEST”. Hiermee wordt Hydrafacial™ aangeduid als hét beste systeem voor veilige en doeltreffende peeling. De huid wordt tegelijk verzadigd met hydraterende serums (hyaluronzuur), antioxidanten, peptiden, zuren en vitaminen. De actieve werkstoffen zijn tot drie weken na de behandeling terug te vinden in de lederhuid. 

Met een Hydrafacial verbeteren we niet enkel het uiterlijk van de huid, maar kunnen we de huid ook daadwerkelijk herstellen. De beste resultaten verkrijgt men als men maandelijks een Hydrafacial inlast.

 

Prijslijst Hydrafacial

Klik hier voor een volledig overzicht van de mogelijke behandelingen en de prijzen.

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging