tache de beaute facebook

Make Up

Make Up

make up jane iredale

Make up: Plant u een feest of een speciale gelegenheid, moet u tip top in orde zijn voor een sollicitatie? Laat u dan door ons maquilleren met de 100% minerale make up van Jane Iredale: geen gestress om tijdig klaar te zijn, geen allergische reacties, altijd de juiste kleurencombinaties en producten, lange houdbaarheid, voordelig! Uw make up voelt aan als een tweede huid, en uw uitstraling krijgt een kwalitatieve boost!          

Workshop make up: Leer individueel of met 2 de kunst van het maquilleren.

We ontvangen u met een drankje en begeleiden u om als een professional in make up zelf aan de slag te gaan. Wij helpen u de juiste producten en kleuren te kiezen en leren u met talrijke tips & tricks uw gelaat perfect te maquilleren en de schoonheidsfoutjes te verdoezelen. U zal versteld staan hoe we de evolutie maken van een dag- naar avond make up en hoe u leert spelen met 'licht en schaduw'. Het resultaat: u zal stralen en zelfzekerder zijn! U keert huiswaarts met uw persoonlijke make up fiche.

Komt u liever alleen, of verkiest u aangenaam gezelschap? Elke workshop is een sfeervolle belevenis, waarbij u steeds centraal staat!

Make up Workshop: