tache de beaute facebook

Make Up

Make Up

make up jane iredale

Plan je een feest of een speciale gelegenheid, moet je tip top in orde zijn voor een sollicitatie? Laat je dan door ons maquilleren met de 100% minerale make up van Jane Iredale: geen gestress om tijdig klaar te zijn, geen allergische reacties, altijd de juiste kleurencombinaties en producten, lange houdbaarheid, voordelig! Deze make up voelt aan als een tweede huid, en jouw uitstraling krijgt een kwalitatieve boost!          

Workshop make up: Leer individueel of met 2 de kunst van het maquilleren.

We ontvangen je met een drankje en begeleiden je om als 'een professional in make up' zèlf aan de slag te gaan. Wij helpen je de juiste producten en kleuren kiezen en geven je talrijke tips & tricks om je gelaat perfect te maquilleren en eventuele schoonheidsfoutjes te verdoezelen. Je zal versteld staan hoe we de evolutie maken van een dag- naar avond make up en hoe je leert spelen met 'licht en schaduw'.  Resultaat? Je straalt en wordt zelfzekerder!  Je keert huiswaarts met je persoonlijke make up fiche.

Kom je liever alleen, of verkies je aangenaam gezelschap? Elke workshop is een sfeervolle belevenis, waarbij JIJ steeds centraal staat!