tache de beaute facebook

SWICH

SWICH

swich GELAATSBEHANDELING

SWICH - Dermaal verjongingssyteem - Liftende en energiestimulerende gelaatsbehandeling Dit is een uniek alternatief voor chemische peelings.

SWICH maakt gebruik van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. SWICH gebruikt biologische metabolieten die natuurlijk functioneren in bijna elke cel om de energieproductie te stimuleren. Tussen de 35 en 40 jaar - en uiteraard ook ouder - wordt een vermindering in energieproductie gezien in vrijwel alle systemen van het lichaam, in het bijzonder in de huid. Dit resulteert in fijne lijntjes, onregelmatige pigmentatie en een dof uiterlijk.

Bij regelmatige toepassing van deze behandeling, verbeteren de huid, de huidskleur en de huidstructuur aanzienlijk, omdat SWICH een positieve invloed heeft op de dermale matrix proteïnen, inclusief collageen en elastine. Deze niet seizoensgebonden behandeling wordt bij voorkeur om de 4 weken uitgevoerd om stamcelactiviteit, celvernieuwing en energieproductie van de mitochondriën te maximaliseren. Kandidaten voor deze aangename maar intensieve behandeling vertonen fijne lijntjes, verslapte huid, onregelmatige pigmentatie en een dof uiterlijk.

Reserveer deze gelaatsbehandeling: 1:00 - Prijs: €129

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten.