tache de beaute facebook

Minerale Make up

Minerale Make up

Je kan Jane Iredale online bestellen in onze webshop.
Jane Iredale Minerale Make-Up lipsticks

Verzorgende minerale make-up

Jane Iredale vindt het belangrijk dat je weet wat je op jouw huid aanbrengt! Voordat Jane Iredale in 1994 haar bedrijf Iredale Mineral Cosmetics begon werkte zij in de film- en theaterwereld. Tijdens haar carrière werkte Jane met de allerbeste visagisten. Daar ontdekte zij dat de echte kunst van het aanbrengen van make-up niet zozeer klakkeloos volgen van de laatste trends is, maar het accentueren van de natuurlijke schoonheid zodat de persoonlijkheid van het individu naar buiten gebracht wordt. Ook heeft zij ervaren dat make-up in sommige gevallen de huid meer kwaad, dan goed deed. Dit was voor Jane Iredale de aanleiding om een make-uplijn te ontwikkelen die een gezonde huid nastreeft. Zij was in de Verenigde Staten de eerste die een volledige make-up lijn ontwikkelde die gebaseerd is op mineralen.

 Jane Iredale minerale make up = gezondheid voor de huid en staat voor :

  • Géén vul-en bindmiddelen zoals talk en minerale olie.
  • Géén kunstmatige kleurstoffen.
  • Géén conserveermiddelen.
  • Géén synthetische geurstoffen.
  • Niet getest op dieren

Dankzij deze natuurlijke en unieke samenstelling worden de producten van Jane Iredale aanbevolen door gerenommeerde plastische chirurgen, dermatologen. Ze zijn geschikt voor vrouwen, mannen en jonge adolescenten voor het behoud van een gezonde en stralende huid. Perfect geschikt als zonnebescherming!

Ontdek via talrijke videopresentaties de technieken die je kan toepassen om het beste resultaat te bekomen bij het aanbrengen van je make-up.

Zin om je met de minerale make up van Jane Iredale te laten maquilleren? Klik hier en boek dan meteen een afspraak en ontdek zelf de voordelen van deze minerale make up.

Klik hier om de producten van Jane Iredale online te bestellen.