tache de beaute facebook

Zo maken wij het verschil!

Zo maken wij het verschil!

Wil je weten waarom mensen graag bij Tache de Beauté langs komen?
kwaliteit review score tache de beaute
 • Kwalitatieve producten
  Wij kozen al jaren bewust voor cosmeceuticals die werkzame ingrediënten bevatten, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is. Elk product werd en wordt door ons getest en moet aan een aantal criteria voldoen: veilig, werkzaam, zo zuiver mogelijk.
 • Beperkte keuze
  Geen rekken vol met verschillende gamma’s. Een beperkt assortiment dat duidelijk en overzichtelijk is. Geen keuzestress!
 • Snelle leveringen aan huis
  Een goed stockbeheer is belangrijk om jou snel de gewenste producten te kunnen bezorgen. Bestellingen via mail/webshop worden snel en accuraat beleverd. In de omgeving van Gent leveren wij bij voorkeur persoonlijk en met de fiets. Wij doen ons uiterste best om de andere bestellingen de dag zèlf op de post te zetten. Een product niet op stock? Dan word je verwittigd en gebeurt de nalevering zo spoedig mogelijk.
 • Minimale verpakking
  Wij proberen verpakkingen tot een minimum te beperken, recupereren materiaal van onze leveranciers en hopen dat deze nog een verder leven bij jullie krijgen. Een uitzondering wordt uiteraard gemaakt voor ‘geschenken’. Bij een geschenk horen immers wat toeters en bellen, toch?
 • Professionele behandelingen
  Een behandeling gebeurt bij ons stipt volgens bepaalde protocollen. Vaak hebben combinaties van en afwisselingen in verzorgingen een sneller en beter effect. Laat je leiden door onze ervaring!
 • Continue opleidingen
  Omdat onze sector voortdurend evolueert, volgen wij gepassioneerd wat voor ons nuttig en toepasbaar zou kunnen zijn. Dit gaat niet enkel om producten, apparatuur en behandelingen, maar behelst ook vorming omtrent (social) media, boekhouding, voeding, zelfontwikkeling, relaties,….
 • Informatieve nieuwsbrieven
  Echt waar!...Wij hebben klanten die onze nieuwsbrieven van A tot Z lezen, afdrukken en bewaren. Maar wist je dat zo’n nieuwsbrief inhoudelijk maken en vorm geven, gemiddeld 2 dagen in beslag neemt? Wij hopen dat onze nieuwsbrieven jou ook kunnen inspireren!
 • Geschenken
  Af en toe een leuke actie, een nuttig geschenk. We denken er eigenlijk voortdurend aan en laten jullie ten gepaste tijde mee-genieten!
 • Q & A via mail, chat, messenger
  Als je ons een vraag stelt, proberen we je op korte termijn een antwoord te geven. Hou er evenwel rekening mee dat wij dit enkel kunnen doen voor of na het werk, tijdens een pauze…. En niet alles kan uitgebreid of duidelijk via het geschreven woord uitgelegd worden. Vaak brengt een one-to-one gesprek (op afspraak) meer verheldering.
 • Sober, stijlvol interieur
  Je wordt ontvangen in een nette en Coronaproof setting, met zicht op groen. Zo voel je je meteen welkom!
 • Tijd
  Wij reserveren niet enkel de tijd van je behandeling, maar maken ook extra tijd voor vragen, reflectie, een gezellig babbel…. Jij en ik hebben hierdoor een band, die vaak verder reikt dan enkel een relatie winkelier-klant. Iets om dankbaar voor te zijn.
 • 1 contactpersoon
  Je moet het bij Tache de Beauté doen met Me-Myself & I. Eén aanspreekpunt, hoe eenvoudig kan het zijn? Dit betekent dat je voor alle vragen, opmerkingen, behandelingen…. uiteraard bij mij terecht komt. En dit met het grootste plezier!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.