tache de beaute facebook

Welkom!

Welkom!

2 augustus nadert met rasse schreden, en ja, dan verwelkomen we jullie enthousiast op ons nieuw adres!

Een rustige & groene omgeving, parking voor de deur (niet op de oprit ajb), gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer èn dezelfde - jullie bekende - service! We hebben er weer echt zin in.

Het kriebelt om jullie opnieuw te verwennen en jullie met gezonde en effectieve verzorgingsproducten de beste resultaten te laten behalen. Want dat onze gamma's en behandelingen daadwerkelijk huidverbetering opleveren, staat vast. Maar daar hoort een bepaalde discipline en het consistent toepassen van je verzorgingsschema bij. De aanhouder wint! Zin om je verzorgingsroutine nog eens onder de loep te nemen? Dat is af en toe nodig omdat je huid ook verandert met de seizoenen, en diverse omstandigheden je huidconditie kunnen beïnvloeden (zoals stress, te veel zon, een te rijke of te arme crème, andere voedingsgewoontes....) We helpen je graag verder!

De vakantie heeft je ongetwijfeld deugd gedaan of doet dit nog. Geniet ten volle! Vergeet ook je zonnebescherming niet - want negatieve persberichten ten spijt over de belemmering van aanmaak van vitamine D door zonnefilters! - Onze zonneproducten zijn safe voor de natuur en voor jou en laten de aanmaak van vitamine D toe!! We kunnen het niet genoeg benadrukken: cheaper is not good & good is not cheap :-). 

Ga voor mooie, natuurlijke resultaten qua huidverbetering. Net voor onze sluitingsperiode, zaten de 'needlings'en 'exilis radiofrequentie' behandelingen erg in de lift. Met mooie, zichtbare resultaten! Als je deze performante behandelingen afwisselt met de bijzonder kwalitatieve behandelingen van Environ, Christina of Hydrafacial, èn thuis je verzorgingsschema correct toepast, dan weet je dat je op termijn altijd vooruitgang boekt en een jongere, gezonde, stralende versie van jezelf ontdekt. Dit geeft je meer zelfvertrouwen, maakt je gelukkiger, aantrekkelijker en doet - echt waar - je ware leeftijd vergeten. Voeg daarbij nog een gezonde levenswijze en je omgeving zal benieuwd zijn naar je geheim! 'Dit geheim' delen we sinds jaar en dag met al onze klanten, van 14 tot 80 jaar. Iets om dankbaar voor te zijn, toch?

Kom je in augustus langs voor producten of een behandeling, dan ontvang je van ons een leuk welkomstgeschenk. Omdat we je trouw waarderen en oprecht blij zijn je terug te zien! Ontdek hier onze exclusieve augustus-actie.

Tot gauw in de De Seillelaan 26 te Sleidinge. Tel. 09/3772384 (ongewijzigd)

Warme groet,

Mieke