tache de beaute facebook

Weetje i.v.m. onze webshop en zendingen

Weetje i.v.m. onze webshop en zendingen

Jullie hebben massaal de weg naar onze webshop gevonden, waarvoor onze grootste dank! Ben jij nog niet 'into...webshop'? Dan helpen we je uiteraard graag op een andere manier verder!
persoonlijk advies

Wist je dat?

 • wij jou het liefste bedienen in onze zaak! Een passend advies, een leuke babbel, een product dat je persoonlijk kan ervaren.... Dit is namelijk onze passie: je 'live'ontmoeten, je op weg helpen naar een gezondere levensstijl en/of een mooie jeugdige huid, je een goed gevoel geven, je verwennen en weten dat je tevreden buitengaat...
   
 • na bovenstaande optie, een bestelling via onze webshop een stuk makkelijker te verwerken is, dan wanneer er wordt gebeld, gemaild, gechat... Deze laatste methodes vragen meer heen-en-weer gedoe, zorgen voor extra werk en er kunnen - helaas - meer vergissingen uit voortvloeien! 
   
 • jouw order via onze webshop, geplaatst voor 14u 's middags, nog dezelfde dag op de post gaat.
   
 • wij altijd heel veel producten op stock hebben, om jullie zo snel mogelijk te kunnen leveren.
   
 • onze stock wekelijks wordt aangevuld zodat alle producten altijd vers zijn...
   
 • onze dozen waarin wij jullie producten stoppen, meestal afkomstig zijn van verpakkingen van onze leveranciers. Op die manier geven wij hun kartons een tweede leven. Helaas gebeurt dat dus ook met de plastiek die je in je pakje vindt... maar beter dit recupereren dan nieuwe vulstof aanschaffen, toch? Sorry, wij houden niet van al die plastiek :-( en wij hopen dat onze leveranciers daar ook verandering in brengen! Vandaar de keuze voor onze jongste telg: de WONDR producten: goed voor huid en haar èn.... voor het milieu!
   
 • je ons altijd de papieren draagtassen of kartonnen doosjes die ongeschonden zijn, mag terug bezorgen, zodat wij die een 2de, 3de, 4de... leven kunnen geven. Je mag ze ook zelf verder doorgeven of gebruiken natuurlijk :-)!
   
 • wij blij zijn met elke aankoop die jullie doen. Omdat dit jullie vertrouwen in onze zaak reflecteert. Het verwarmt al jarenlang ons hart, en zal dit blijven doen!

DANKJULLIEWEL! Heel oprecht!

Mieke

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.