tache de beaute facebook

Voedingssupplementen: wondermiddelen voor een mooie huid!

Voedingssupplementen: wondermiddelen voor een mooie huid!

We kennen allemaal de voordelen van het eten van vette vis. Minder bekend is wat OMEGA 3, aanwezig in vette vis, doet voor je HUID!
advanced_nutrition_programme_huidsupplementen_skin_omegas

De bewijzen zijn talrijk:

  • Omega 3 houdt daadwerkelijk huidveroudering (èn ontstekingen!) tegen. Visolie bevat 2 omega 3 vetzuren: DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosa-pentaeenzuur). DHA verbetert de hersenfunctie, EPA is gunstig voor de huid en een belangrijke factor in het anti-aging proces, omdat het o.a. de schade die UV berokkent, afremt. Omega 3 vetzuren zijn goede 'vetten' die de huid jong, soepel en goed gehydrateerd houden. Ze komen vooral voor in vette vis, zeevruchten, lijnzaad en in sommige noten & oliën.
     
  • Omeadvanced_nutrition_programme_huidsupplementen_skin_omegasga 3 vetzuren houden de membranen van de cellen gezond, zodat vocht er niet uit kan ontsnappen. Gevolg: minder rimpelvorming!
     
  • Omega 3 vetzuren verminderen ook ontstekingen, zoals acné, hyperpigmentatie en psoriasis.
     
  • Ons 'SKIN OMEGA+' supplement is hooggedoseerd en wordt verkregen uit zuivere vette kleine vis (omdat die het minst bevuild is). Het is een enorm krachtig supplement dat gericht is op het verminderen van rimpels, het geven van een mooie gloed en zachtheid, en het behouden van de hydratatie van de huid. Verder zorgt het ervoor dat haar, nagels en hersenen hun soepelheid bewaren.   

Elke dag 2 capsules (bij de maaltijd - gespreid of samen) innemen, volstaat.

Bestellen kan eenvoudig via dit bestelformulier