tache de beaute facebook

Vind jij de lente ook zo'n leuk seizoen?

Vind jij de lente ook zo'n leuk seizoen?

We hebben al een paar 'vroege' lentedagen kunnen proeven! Zon en warmte hebben de natuur al wat doen groeien en bloeien, de dagen worden langer, er is meer licht.... en de warme zonnestralen doen ons grijpen naar lichtere kledij in dito kleuren, een nieuwe vrolijke lipstick en ..... zonneproduct!
zonnecreme RAD environ

Moet je bij de eerste lentezon al zonneproduct smeren?? 

Het algemeen advies is om zonbescherming pas te gebruiken bij UV index 3. Dit is gebaseerd op de gedachte dat je ook nog voldoende zonlicht krijgt om vitamine D aan te maken in de huid. Maar als je gezond en gevarieerd eet, of vitamine D supplementeert, kan je beter toch van bij de eerste zonnestralen zonnebrandcrème smeren - zeker als je een lichte huid hebt, of als je al verbrand bent geweest. Ons zonneproduct RAD laat de aanmaak van vitamine D toe!!  (en dat kan heus niet gezegd worden van de meeste andere merken op de markt!) Weet dat het aantal huidkankers in Europa elk jaar stijgt en dit bij steeds jongere mensen! Nog te veel scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen zijn zonder schaduwplekken en vormen dus een groter risico op zonneschade, verbranding, en.... dus ook op huidkanker! Je zonneproduct helpt je ook fantastisch om huidveroudering uit te stellen. 
Je zonneproduct smeren zou moeten worden zoals tanden poetsen. Smeer voldoende en regelmatig. Pas dit vooral zelf toe en wees een voorbeeld voor de jongere generatie!

Laat je niet misleiden door goedkope producten op de markt. Ons zonneproduct bevat veilige (maar inderdaad duurdere) zonnefilters, is kwalitatief, en zit boordevol anti-oxidanten. Dit is een echte vitaminebom voor de huid. RAD kan gebruikt worden door iedereen en is er voor elke leeftijd. Vraag ons gerust hoe jouw persoonlijk zonnebeschermingsprogramma er idealiter moet uitzien! 

Geniet van de zon.... met mate(n)! Wij worden er alvast vrolijk van :-)

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten

Tache de Beauté - wij maken mensen mooi