tache de beaute facebook

Vernieuwd! Environ Super Moisturizer+

Vernieuwd! Environ Super Moisturizer+

Vernieuwde formule voor de droge en gevoelige huid.
Environ super moisturizer plus

Intensive Super Moisturiser+ is een hydraterende crème als geen ander… Deze luxueuze crème verbetert de natuurlijke hydratatie in de huid, waardoor de huid gladder, intens gevoed en zachter aanvoelt.

Dankzij een krachtig anti-oxidantencomplex vervaagt het lijntjes, kalmeert huidirritatie en verheldert de huid. Het is hèt product bij een eventuele retenöïde reactie! Ideaal voor de gevoelige, droge huid van dames, heren en kinderen en dit gedurende het hele jaar!

ADVIES VOOR GEBRUIK

Gebruik uw aanbevolen Environ vitamine A moisturiser na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren met uw favoriete Environ producten en breng daarna de Moisturiser+ aan. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds. Gebruik Super Moisturiser+ als aanvullend verzorgend product bij uw favoriete Environ vitamine A moisturiser of als een alternatieve hydraterende verzorging als u een tijdelijke of voorbijgaande gevoeligheid ervaart voor de Environ producten met vitamine A.

Geschikt voor de droge huid, vooral in de winter en wanneer de huid wordt blootgesteld aan extreme omgevingsomstandigheden. Super Moisturiser+ is ook een uitstekende verzorging om uitdroging van de huid door de dagelijkse blootstelling aan airconditioning en in het bijzonder tijdens vliegreizen tegen te gaan.

  • 100% plantenderivaat dat een onmiddellijk hydraterend effect heeft

  • Pentavitin®: Ondersteunt de waterbestendige barrière van de epidermis en hydrateert de huid gedurende 72 uur.  Het is een 100% plantaardig ingrediënt dat het gehalte aan ceramiden en hyaluronzuur verhoogt.
     
  • Revidrate™: Verhoogt de hydraterende factoren in de huid (NMF) en zorgt voor het evenwicht tussen water en lipiden in de huid.
     
  • Antioxidanten