tache de beaute facebook

SKIN IS IN

SKIN IS IN

De nieuwe lentecollectie van de Jane Iredale minerale make up lijn is toegankelijk voor... wel ja, iedereen!
jane iredale skin is in

Glitters, felle papagaaien kleuren, smokiness,… allemaal wel erg leuk maar echt ‘prêt-à-maquiller’ kan je het niet noemen voor dagdagelijks gebruik.

De Skin is IN! Collectie bezorgt iedere vrouw de ‘natural no-makeup makeup look’ die haar mooiste features accentueert. Het oogschaduwpalet beantwoordt helemaal aan de matte trend voor de ogen en de sprankelende lip gloss geeft je dan weer dat glansaccent dat helemaal terug is van heel even weggeweest voor de lippen. Voeg hier een vleugje frisse perzikachtige blush en perfecte gevormde wenkbrauwen aan toe en je bent good to go. Bovendien zijn deze minerale schatten ook nog eens goed voor de huid. Wat wil je nog meer? Producten die belachelijk makkelijk aan te brengen zijn, glijden over de huid, lang blijven zitten, geschikt zijn voor de meest gevoelige huidjes, extreem zuinig zijn in gebruik en een excellente colour pay-off hebben? OK, check! Dat krijg je.

naturally matte eye shadow kitDe Naturally Matte Eye Shadow kitpalet bevat vijf roomzachte aardekleuren:

  • Buttercream is de ideale basiskleur. (matte, crèmeachtige neutrale kleur)
  • Hush als zacht accent op het bewegend ooglid. (transparant, zachtroze)
  • Slate Brown is heel mooi om subtiel te schaduwen in de arcade, maar ook een prima wenkbrauwpoeder voor blondines tot medium brunettes. (mat grijsbruin)
  • Eggplant kan je aanbrengen als een zachte daytime smokey eye of in de arcade. (mat rozebruin)
  • Fudge zou je wel willen opeten! Prachtig als eyeliner aan te brengen om wat extra intensiteit aan je look te geven. (matte, donkere chocoladekleur)

 

GreatShape Eyebrow KitDe GreatShape® Eyebrow Kit 

Deze kit is in twee tinten verkrijgbaar:Blonde en Brunette. Het doosje bevat een waterbestendig poeder en een fixerende wax. Geef je wenkbrauwen de aandacht die ze verdienen: ze bepalen namelijk 70% van je gelaatsuitdrukking én je ziet er instant jonger uit wanneer je ze accentueert. Door ze aan te zetten met een poeder kan je op een natuurlijke manier de vorm bepalen en ze voller maken en/of verlengen.
 

 

White Tea PureGlossWhite Tea PureGloss

Dit is een heerlijke lip gloss (de smaak is afkomstig van antioxidanten zoals bessen en granaatappel. Njammie.) met een romige, gouden karamel kleur. Je brengt hem heel makkelijk en precies aan met de nieuwe ergonomische applicator. Hydraterende Moringaboter en Avocado-olie zorgen voor verzorgde, intens gehydrateerde en gevoede lippen.

 

Flawless PurePressed Blush

Flawless PurePressed® Blush

Die hard Beyonce fans denken bij de naam van deze kleur: I woke up like this! Inderdaad, met een vleugje van deze perzikachtige- rozebruine blush op de juiste plaats zal je er Flawless uitzien.

Veel plezier bij het ontdekken van deze collectie!