tache de beaute facebook

Respect voor de huid: ons grootste orgaan!

Respect voor de huid: ons grootste orgaan!

WIST U dat de huid ons grootste orgaan is met gemiddeld 1,7 vierkante meter aan oppervlakte?
alka creme

Onze huid is een ware spons. Wanneer we onszelf inwrijven met lotions of andere crèmes duurt het ongeveer 25 seconden voordat een deel van deze bestanddelen in onze bloedbaan terecht komt. Vandaar dat een gezonde, basische huidverzorging ook belangrijk is bij een gezonde leefstijl!

Je moet beslist ALKA CREME voor het lichaam eens proberen. Ideaal bij droge en geïriteerde huid van bvb. handen, gekloofde en/of droge voeten, jeukende ellebogen, droge neusvleugels.... ALKA CREME met een PH 8.2 is een unieke formule ontwikkeld voor de normale tot gevoelige huid. Door continue afvoer van afvalstoffen via de huid raken poriën verstopt, raakt de hydrolipide film in onbalans, en wordt de huid zuur. ALKA CREME zorgt voor de gezonde zuurtegraad van de huid (dit is de optimale zuurtegraad waarin nieuwe cellen (keratinocyten en fibroblasten) het beste groeien en waarbij ingrediënten van huidverzorgingsproducten het minst binden aan de hoornlaag) en neutraliseert zure afvalstoffen. De huid kan weer ademenen, droogt niet uit en herstelt optimaal.

Een combinatie van kokosolie, sheaboter, amandel- en jojobaolie zorgt voor een anti-bacteriële, anti-schimmel, beschermende en verzachtende werking op de huid. 
Verkrijgbaar in 150 ml: € 29.90 en 50 ml: € 14.95

Vergeet niet: verzuring= veroudering.  Door de ophoping van (zure) afvalstoffen kunnen lichaamscellen minder goed hun werk doen. Gebrek aan zuurstof en ophoping van zuren maakt cellen minder actief. Gevolg: weefsels verouderen en vormen een bedreiging voor je vitaliteit op lange termijn. Vraag ons vrijblijvende info over de ontzurende kracht van de verschillende ALKA producten. Wij stellen je graag een persoonlijk en makkelijk te volgen plan voor. 

(Bijna) lente-schoonmaak in je huis? Wij zorgen voor lente-schoonmaak in je lichaam! 

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten.