tache de beaute facebook

Pukkels

Pukkels

Alsof wallen nog niet genoeg waren …’s morgens naar je spiegelbeeld staren en een paar pukkels verwelkomen is verre van een pretje.
pukkels puistjes acne

Ook al heb je mooie ogen, prachtige lippen, weelderig haar of  geweldige humor, die verdomde rode bobbeltjes zijn het enige wat nog telt. Je zelfvertrouwen keldert op slag!.

Waarom ik?

Weet dat je niet alleen bent. Steeds meer personen gaan de strijd aan met acne. En terwijl we het vroeger vaak associeerden met de pubertijd, is acne ook een probleem dat meer en meer bij volwassenen voorkomt. En ook bij mannen.... Scheren wordt dan plots een ware beproeving. 

De oorzaak?

Stress & een onevenwichtige voeding zijn de meest gekende oorzaken. Maar helaas kunnen je genen ook de pret bederven of pleiten onhandelbare hormonen schuldig.

Wat de oorzaak ook mag zijn: acne is doorgaans het resultaat van een teveel aan talg, waardoor ontstekingen kunnen ontstaan. Bepaalde producten, zalfjes of aanpassingen in je dagelijks leven kunnen deze ontstekingen verminderen, maar de onderliggende oorzaak wordt hiermee niet aangepakt. 

Jouw (laatste) redmiddel wordt onze Environ rescue set!

Om voor eens en altijd die vervelende rode bultjes onder controle te houden, start je met Skin Accumax van Advanced Nutrition Programme. Dit voedingssupplement bevat een power-team van vitamines A, C en E en de unieke voedingsstof DIM (=extract van broccoli). Het helpt je een gezonde, zuivere en gave huid te bekomen. Dit unieke huidsupplement werkt in op alle verschillende oorzaken van acne (te veel talg, bacteriën, hormonen,...) en brengt de huid weer in balans. Klinkt goed, toch?!

Mooi ben je liefst vanbinnen én vanbuiten: dus naast het innemen van dit voendingssupplement, is je huid tweemaal per dag reinigen een must. Sebuwash van Environ is hiervoor de perfecte partner. Deze verwijdert efficiënt overtollig talg én onzuiverheden, zonder je huid uit te drogen. Want hoewel we vaak denken dat je pukkels best bestrijdt door ze uit te drogen, is niks minder waar. Hoe droger je huid is, hoe sneller je huid talg aanmaakt om de balans terug op peil te krijgen. En meer talg = meer kans op nieuwe ontstekingen!

Daarom raden we na de reiniging de Environ A, C & E Oil aan. Olie op een vette en acne-gevoelige huid klinkt misschien vreemd…  maar deze lichte, voedende olie bevat eveneens de vitaminecocktail A, C & E en zorgt voor een perfecte balans. Zo wordt er geen overbodige hoeveelheid talg aangemaakt. De lichte olie wordt zeer snel door de huid opgenomen. 

Zowel Sebuwash als de A, C & E Oil vind je terug in de Cool Home Peel kit. Bijkomend extraatje hierbij is de LACM 1. Breng ‘s avonds een dun laagje van deze crème gelijkmatig aan op de zones met puistjes, en laat het 10 minuten inwerken. Spoel af met veel water en dep de huid droog. Vervolgens breng je de A, C & E Oil aan. Meer weten...

Wil je die vervelende puistjes discreet verstoppen?

Draag dan gezonde make up en kies voor een merk dat tegelijkertijd bedekking én verzorging garandeert, zoals Jane Iredale. De Purepressed Base minerale foundation in poedervorm is hiervoor een topper. Dit product bevat geen olie, talk, synthetische kleur- en geurstoffen, geen synthetische bewaarmiddelen en heeft een antibacteriële werking. Je poriën worden niet verstopt. Werk af met Balance D2O: deze Hydration Spray fixeert je make-up en laat de mineralen versmelten met je huid. Het groene thee-extract in de spray kalmeert de gevoelige huid en doodt tegelijk de acne-bacterie. 

Hier en daar toch een hardnekkige pukkel die meer bedekking vraagt? Test het product Disappear van Jane Iredale: met slechts een klein beetje van dit product bedek je niet alleen dat puistje, het verzorgt ook nog eens je huid.

Bovenstaande producten gebruik je thuis.

Wens je sneller resultaat, boek dan zeker een aangepaste gelaatsbehandeling met de Environ producten! Wij delen graag onze kennis, ervaring en producten met jou!
Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek of boek meteen een behandeling online.
Je kan natuurlijk ook bellen op 09 377 23 84. Dat is nog handiger!