tache de beaute facebook

Is (pre-)reinigen altijd noodzakelijk?

Is (pre-)reinigen altijd noodzakelijk?

Onze verzorgingsproducten en gelaatsbehandelingen bieden je huid een maximale dosis aan voedende en herstellende ingrediënten die zorgen voor een gezonde, stralende huid. Om deze meest doeltreffende doseringen van vitamine A, C, peptiden en antioxidanten in de juiste huidlagen te laten binnendringen, is een goede voorbereiding en dus reiniging van de huid nodig.
pre reinigen environ

Onze pre-reiniger is een zeer belangrijke stap in de reiniging. De olie maakt alle onzuiverheden, overtollige talg, make up resten en waterresistente zonnnefilters los. Dit niet alleen op het huidoppervlak, maar ook in de poriën. Hierdoor krijg je een diepe reiniging. Bovendien verzacht en kalmeert de pre-reiniger ook de huid en - niet te verwaarlozen - verbetert de opnamecapaciteit van de huid. De reiniger daarna (Gel of melk) verwijdert alle onzuiverheden, kalk van het water, en geeft een glad, fris gevoel. Vergelijk je reiniging met het wassen van een kleedje: je pre-reiniger is de vlekkenverwijderaar, je wasproduct zuivert verder van vuil en stof :-).

De tonic die je na de reiniging gebruikt zorgt ervoor dat de PH waarde van de huid gerespecteerd wordt, dat je huid goed gehydrateerd blijft, en dat je na-volgende verzorgingsproducten optimaal opgenomen worden! Dus zonder goede reiniging en tonic geen optimale werking van je serums en crèmes!

Voor meer info bel 093772384 of stuur een berichtje naar m.me/tachedebeaute