tache de beaute facebook

Nanopore: pijnloze microneedling!

Nanopore: pijnloze microneedling!

Mag het een beetje méér zijn? Als expert in huidverbetering bieden wij je graag een mooi resultaat. Dit kan alleen als er een goede communicatie is over de verwachtingen, de mogelijkheden, het gebruik van de juiste thuisverzorging, de frequentie van de behandelingen, je levensstijl.... Wij zetten ons altijd ten volle in om onze klanten te adviseren en helpen je naar het best mogelijke en realistische resultaat inzake huidverbetering en -verjonging.
soft microneedling nanopore

Sinds jaar en dag zijn wij o.a. gespecialiseerd in microneedling, wat vaak buitengewone huidverbetering en - verjonging geeft. (vraag naar onze foto's). Needling was tot gisteren een vrij invasieve behandeling met een paar dagen hersteltijd. Vandaag bieden wij je een vernieuwend en quasi pijnloos Microneedling systeem aan, de NANOPORE! Lees er onze blog op na.
Deze behandeling duurt slechts 1 uur en kan op elk moment van het jaar en dag worden toegepast. Je stapt buiten met een prachtige glow, je huid herstelt van binnenuit dankzij de juiste verzorgingsproducten die je verder thuis gebruikt. 

Een eenmalige behandeling is goed voor een coup d'éclat effect en is perfect voor als je binnenkort wil stralen op bvb een feest.
Wens je langdurige en opbouwende resultaten? Boek dan een kuur van 4-6 behandelingen en dit om de 14 dagen. 

Wens je èchte huidverbetering? Boek dan gauw jouw NANOPORE-moment!  

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté