tache de beaute facebook

Maakt een facelift u jonger?

Maakt een facelift u jonger?

Met een Facelift, wordt de huid opgetrokken of gelift (de letterlijke vertaling van “Facelift”). Er wordt niets fundamenteel gedaan aan de gezondheid van de huid. Volgens een recente studie koop je er slechts drie jaar verjonging mee...
jonger met facelift

Sowieso is een Facelift niet voor eeuwig. Om de paar jaar moet u de Facelift herhalen, om de huid opnieuw 'op te trekken'… Wie meer jaren wil liegen, moet meerdere operaties ondergaan en dus ook meer geld uitgeven.

Dat is de conclusie van Amerikaanse en Canadese specialisten. Meestal vertellen plastische chirurgen aan hun patiënten dat ze er na de ingreep frisser en minder vermoeid zullen uitzien. Ze vermijden de woorden ‘jonger’ of ‘aantrekkelijker’, omdat daar nog geen objectief bewijs voor bestaat.

Toch is het net dàt wat de patiënten zelf verwachten van de ingreep. Maar een nieuwe studie toont dat er toch wel wat ‘beperkingen’ zijn waar de patiënt rekening mee moet houden. Lees hier het volledige verhaal.

Nu is er echter ook een gezond alternatief voor een chirurgische lifting, nl. de Exilis Elite. Met deze behandeling wordt er nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid op een natuurlijk manier meer volume zal krijgen. Geen pijn, geen operatie en geen vervelende bijwerkingen. Boek een testbehandeling om uzelf te overtuigen over de positieve en - nog belangrijker! - lange termijn efffecten.