tache de beaute facebook

Lijstjes mania

Lijstjes mania

Een gekend fenomeen voor de meeste vrouwen rond de eindejaarsperiode. We maken ellenlange boodschappenlijstjes voor het kerstdiner met ingrediënten die manlief uitdagen op vlak van uitspraak (was het nu kienowa of kienwa?) en lokalisatie bij de jacht in de overdrukke supermarkt. Lijstjes met goede voornemens maken we ook, en die zijn vaak een gerecycleerde versie van die van het vorige jaar. Cadeaulijstjes dagen je op creatief niveau uit wanneer je voor het zoveelste jaar op rij aangewezen werd om voor oom Jan een cadeau te voorzien.

 

Wij maakten en delen ons lijstje van de 10 bestsellers van 2015. De ‘jane iredale hitlijst’ van dit jaar ziet er zo uit:

 1. All about that PurePressed Base: Al jaren op nummer 1 en we hebben zo een vermoeden dat dat nog wel enkele jaren zo zal blijven. Waarom deze 4 in 1 foundation goud verdient? Probeer het op je huid en argumentatie wordt overbodig.
   
 2. De handige Handi: Geen PurePressed Base zonder Handi. Logisch dus dat deze op de 2e plaats komt. Dit penseel werd speciaal ontworpen voor onze compacte minerale foundation en zorgt voor het perfecte egale resultaat.
   
 3. It’s a Smooth Affair: Een verslaving voor velen. Deze heerlijke primer zou je haast opdrinken.
   
 4. (granaat)Appeltje voor de dorst: POMMISST - Het oppeppende glaasje water voor je huid, boordevol antioxidanten. Ideale me-time momentje van de dag.
   
 5. LipDrink in Buff: Het nieuwe getinte zusje van de original LipDrink. En daar zijn jullie net als ons duidelijk blij mee!
   
 6. Forever Peach: Na Forever Pink werd in de lente ook een perzikachtige variant gelanceerd. Telkens een verrassing wanneer je hem aanbrengt want bij iedereen kleurt deze balsem anders.
   
 7. Enlighten 1: 50 tinten donkere kringen onder je ogen? Enlighten is je redder. Een veegje van deze concealer creëert een uitgeslapen illusie.
   
 8. Blending Brush: Wat ons betreft hoef je maar 3 technieken onder de knie te hebben om te maquilleren als een pro: blending, blending en ook blending. De juiste tools maken hierbij zéker het verschil.
   
 9. Bitty Brow Kit in Brunette: Er zijn 2 manieren om er jonger uit te zien: accentueer je wenkbrauwen of zoek oudere vrienden ;-).  Als je voor de minder ingrijpende 1e optie kiest, dan is een kit als deze erg handig.
   
 10. Golden Shimmer: Strobing moet wel dé trend van 2015 geweest zijn. Ook producten die multifunctioneel zijn in gebruik als deze Shimmer doen het erg goed.

Hopelijk brengt bovenstaand lijstje jou ook op ideetjes,

Hoewel hier misschien niet meteen een match is met oom Jan’s wenslijst :-).
Alvast ook wat inspiratie voor het 'goede voornemens' lijstje:

Wij wensen je stralende feestdagen toe,

Tache de Beauté - Wij maken mensen mooi