tache de beaute facebook

Ken jij al onze producten?

Ken jij al onze producten?

Veel van onze hoog kwalitatieve verzorgingsproducten kunnen voor verschillende huidtypes- en -problemen gebruikt worden. Misschien heb je nog ergens een product in je kast staan, waarvan je niet weet waarvoor het dient of hoe je het moet toepassen? We zetten hieronder een paar referenties in de kijker.
verzorgingsproducten environ

Dermalac Lotion gebruik je niet enkel in combinatie met A, C & E Body Oil om je lichaam te verzorgen, maar je kan het product ook voor je gezicht inzetten. Als tonic ondersteunt Dermalac Lotion de natuurlijke exfoliatie (verwijderen dode huidcellen) en vermindert daardoor opstapeling van onzuiverheden en vorming van puistjes. De iets zuurdere PH waarde van het product voorkomt en geneest puistjes. Het lactaatzuur maakt ook pigmentvlekken lichter en wist je dat bij regelmatig gebruik, ruwe ellebogen, knieën en voeten weer zacht worden? Ook na het scheren (van benen, bikini, baard) is Dermalac nuttig omdat het de vorming van ingegroeide haren tegengaat en roodheid vermindert. Veelzijdig niet?

Hydrating Clay Masque bevat hydraterende stoffen zoals vitamine E en B5, in combinatie met klei. De formule verwijdert zacht overtollig vet en gaat zo de vorming van onzuiverheden tegen. Je kan het masker echt als klassiek masker gebruiken en een 15-tal minuten oplaten. Met water emulsioneren en dan afwassen. Maar je kan het masker ook 's avonds bovenop je nachtcrème plaatsen en een nacht oplaten. Door de occlusie zullen je verzorgingsproducten nog beter door de huid opgenomen worden en krijg je een extra hydraterend effect. Je kan het masker ook samen met de Pre Cleansing Oil als mini-peel toepassen. Je masseert het zacht met kleine cirkelbewegingen in de huid tot het volledig is opgenomen. Daarna emulsioneren en afwassen. Met zo'n zachte, mechanische peeling zijn overtollige talg en onzuiverheden zo weg!

Vita-Antioxidant AVST Gel is een hydraterende gel met de laagste dosis vitamine A en C. Een ideaal startproduct om je huid aan de vitamines te laten wennen. Deze luchtige gel kalmeert bij een moeilijke, gevoelige of geïrriteerde huid. Kan alleen of in combinatie met een andere moisturiser gebruikt worden.

Oil Free Eye Make Up Remover. Dit olievrije product verwijdert in alle zachtheid je oogmake up, zonder de huid rondom je ogen te irriteren. Honeybush thee extract en D-Panthenol verzorgen de tere huid en geven het product een aangenaam geurtje. Draag je lenzen? Dan is dit product ook heel geschikt voor jou! Last van gezwollen en vermoeide ogen? Ook dan biedt de Eye Make Up Remover soelaas. Besprenkel 2 watjes met je product en geniet gedurende 10-15 minuten van dit oogmasker. Daarna voelt alles heel ontspannen aan!

 

Meer weten? Bel 093772384 of klik hier om te chatten
Tache de Beauté - wij maken mensen mooi