tache de beaute facebook

Hoe zorgen anti-oxidanten voor onze huid en nagels?

Hoe zorgen anti-oxidanten voor onze huid en nagels?

Anti-oxidanten roepen vrije radicalen een halt toe. Vrije radicalen beschadigen onze nagels, huid en lichaam. Hoe werkt dit?
anti oxidanten huid nagels

De moleculen in ons lichaam proberen een even aantal electronen te behouden - dat zorgt voor stabiliteit. Wanneer de huid blootgesteld wordt aan stress, zonlicht, vervuiling, kan het lichaam vrije radicalen gaan aanmaken. Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen met een oneven aantal electronen. Zij stelen op hun beurt electronen van gezonde cellen en maken zo nog meer vrije radicalen aan om zo nog meer gezonde cellen aan te tasten. Een heuse kettingreactie dus, die het collageen beschadigt en en droge huid, fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken - kortom vroegtijdige veroudering en zelfs kanker kan veroorzaken. Anti oxidanten neutraliseren vrije radicalen en zorgen en voor dat gezonde cellen niet meer beschadigd geraken. 

U vindt anti-oxidanten in tal van vruchten en groenten, in groene thee, in onze voedingssupplementen (Rejuvenal), in onze verzorgingsgamma's (Environ, Beauté Pacifique, Dr. Schrammek

Een gezondere uitstraling? Start NU met anti oxidanten!! Voor jong en oud!