tache de beaute facebook

Hoe houdt u uw huid stralend jong?

Hoe houdt u uw huid stralend jong?

Enkele tips.... om nooit meer te vergeten!!
stralende huid tips

Deze tips gelden voor iedereen en voor elke leeftijd:

  1. Reinig uw huid 's morgens en 's avonds. Een zuivere huid voor het slapengaan bevordert afvoer van toxines 's nachts. 's Ochtends verwijdert u dan eenvoudig de toxines die 's nachts werden afgevoerd. Zo heeft uw huid de kans om te ademen, zuurstof en producten op te nemen en zichzelf te herstellen. Vraag uw schoonheidsspecialiste om raad omtrent de producten die voor u persoonlijk het meest aangewezen zijn.
  2. Gebruik de juiste producten! Wees bewust van de toevoegingen van veel chemische en/of overbodige stoffen in veel merken. Less is more. Laat u deskundig adviseren! 
  3. Een mooie huid begint bij een goede innerlijke verzorging! Uw huid is niet alleen gebaat bij gezonde en veilige verzorgingsproducten, maar straalt ook uit hoe vitaal uw lichaam van binnen is. Eet en drink gezond, volg een verstandige levensstijl. Misschien kunnen wij u inspireren? Naast gratis verzorgingsadvies kan u bij ons ook desgewenst een gratis voedingsanalyse vragen. Zo weet u meteen waar het schoentje wringt. Wij helpen u graag op weg naar schoonheid, gezondheid, zelfvertrouwen...