tache de beaute facebook

The Happy Light

The Happy Light

Hier brandt de lamp! Al jaren specialiseren wij ons in behandelingen en ingrediënten die èchte resultaten opleveren. Eén behandeling, onze befaamde 'Happy Light' willen wij nog even onder de aandacht brengen....
lichttherapie omnilux

....omdat Lichttherapie niet alleen elke behandeling naar een hoger resultaat tilt, maar ook omdat het zo'n fijne ervaring is die ontspant en een happy feeling geeft. 

De huid heeft de capaciteit om een bepaalde hoeveelheid licht/energie te absorberen. Dit licht wordt opgenomen tot in de mitochondira van de cel, waardoor er meer zuurstoftoevoer is en een betere doorbloeding van de huid plaats heeft. Daardoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid intensief geactiveerd en worden de huidcellen in balans gebracht. Belangrijk is wel dat de bron van het licht 630 nm is! Elk huidprobleem kan dankzij deze lichttherapie en de bijhorende serums versneld worden aangepakt. Dit zorgt op termijn voor een stralende, frisse, gezonde huid op alle niveaus!
Dit zuiver licht wordt effectief door de huid in de diepere lagen opgenomen zonder het huidoppervlak te irriteren. Toepasbaar voor vrijwel iedereen en alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid (zoals bij acné en rosacea). Het is een 100% veilige en natuurlijke methode die ook in de medische wereld wordt gebruikt.

De huidcellen slaan de energie van het licht op, men krijgt een verhoogde celacitiviteit, en dat zorgt voor een sneller herstel, een betere hydratie, aanmaak van meer collageen en elastine. Ook toepasbaar bij psoriasis, eczeem, voor heling van wonden en na een esthetische ingreep.

Kortom, lichttherapie in combinatie met je behandeling is altijd doeltreffend! Omdat dit licht ook de aanmaak van serotonine bevordert, slaakt iedereen na afloop de kreet 'zalig, wat is dit deugddoend, dit mag langer duren....!' Vandaar de naam 'Happy light'!

Boek bij je volgende behandeling steeds de maximum tijd, zodat ook jij kan genieten van premium resultaten met onze Happy Light! Wedden dat je niet meer zonder kan?

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.