tache de beaute facebook

Hèt gezonde alternatief voor een facelift en bodyshaping!

Hèt gezonde alternatief voor een facelift en bodyshaping!

Het Exilis Elite toestel wordt succesvol toegepast voor huidverstrakking, rimpelreductie, collageentoename, volumeherstel, gelaatscontouring, lichaamscontouring, vetreductie, bodyshaping
Exilis natuurlijke facelift

Weet u dat 3/4 van de huid uit collageen bestaat, een vernuftig netwek van vezels die vorm, volume een stevigheid geven aan de huid. Dit netwerk is erg sterk: 1 mm draad kan tot 10 kg gewicht dragen! Door externe invloeden, vrije radicaalschade, leeftijd, onvoldoende voedingsstoffen, ....komt de rekbaarheid en stevigheid van de vezels onder druk te staan, dit noemt men fibrose.

Een gezonde levensstijl met gezonde voeding en supplementen, het gebruik van consmeceuticals (opgelet: niet gelijk aan cosmetica!) en kwalitatieve gelaatsbehandelingen met ionto- en sonoforese, lichttherapie, needling, microdermabrasie, chemische peelings kunnen preventief de beste resultaten garanderen. Maar wat als uw leeftijd dan toch zichtbaar wordt??

Exilis Elite combineert als enig apparaat ter wereld 2 soorten energie (radiofrequentie en ultrasoon) die een 'gecontroleerde verwonding' aanbrengen in de huid, op de juiste plaats in het weefsel, met de juiste duur en met de juiste regelmaat.  Resultaat: huidverjonging en een strak lichaam!

Hoe werkt Exilis Elite voor huidverjonging?

Oud collageen van mindere kwaliteit wordt uiteen gehaald en helemaal opnieuw opgebouwd. het wordt voller, sterker en kwalitatiever. Omdat nieuwe cellen (fibroblasten) geactiveerd worden, wordt ook nieuw collageen aangemaakt. Er worden bovendien nieuwe bloedvaatjes aangemaakt, die zorgen voor extra transport van zuurstof naar de cellen (= voeding voor de cellen en betere afvoer afvalstoffen) 

Het resultaat ziet u drie maanden na uw laatste behandeling, omdat collageen net die tijd nodig heeft om zich op te bouwen.

Wat met vetreductie en silhouet verbetering?

Een specifieke applicator koelt de huid aan de oppervlakte, terwijl de warmte dieper kan doordringen tot in de vetcellen. Dankzij een natuurlijk proces van vetafbraak zijn de resultaten snel zichtbaar. 

De behandelingen zijn extreem veilig omdat de afgifte van de energie aan de huid en de weerstand van de huid voortdurende gecontroleerd worden! De efficiëntie en veiligheid zijn bewezen in uitgebreid onderzoek.

Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandeling nodig voor een optimaal resultaat.

Voorzorgen?

Een gezond persoon met een gezonde conditie behaalt betere resultaten. Er zijn een aantal te vermijden zaken en contra indiciaties die individueel besproken worden in een intake gesprek. Verder is veel water drinken en wat extra beweging voor en tijdens de behandelingen een must.