tache de beaute facebook

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Wij zijn trots op ons professioneel huidverzorgingsinstituut, gespecialiseerd in huidverbetering . In het salon worden enkel wetenschappelijk bewezen producten en apparatuur aangewend die zorgen voor een gezonde, mooie huid! De werkwijze is strikt persoonlijk en uniek. Als klant verdien je immers onze tijd, inzet, respect en resultaten.
gelaatsverzorging schoonhiedsinstituut tache de beaute environ christina

Ons schoonheidsinstituut bevindt zich in een oase van rust, midden in de stad! Wij beogen van elk bezoek een belevenis te maken!

Onze voortdurende opleidingen, onze kennis en jarenlange ervaring staan borg voor professionele gelaatsverzorgingen. Wij besteedden veel zorg aan de selectie van onze merken: Environ, Christina, Jane Iredale en Advanced Nutrition Programme. Dit zijn stuk voor stuk pareltjes in de cosme(ceu)tische wereld.

Je hebt beslist een gelaatsbehandeling bij ons te boeken. Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een intakegesprek of een eerste persoonlijke ontmoeting maken wij een analyse van jouw behoeften, je leef- en voedingsgewoonten, je medische geschiedenis en medicatie, je verzorgingsritueel. 

Aan de hand van bovenstaande gegevens wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor je verzorging thuis èn voor behandelingen in het instituut.
Je wordt duidelijk geïnformeerd over prijzen, tijdsduur en frequentie van de gelaatsverzorging(en) en omtrent de beoogde en mogelijke resultaten.

Alle behandelingen worden telkens opnieuw aangepast aan de noden en conditie van jouw huid. Hiervoor maken wij gebruik van met zorg geselecteerde producten en apparatuur. Gezondheid, eenvoud en resultaat zijn een must. Om dit te verwezenlijken volgen wij voortdurend opleidingen en bezoeken wij regelmatig vakbeurzen en congressen. Onze jarenlange ervaring, het zelf uittesten van alle producten… maken dat wij voor de volle 100% achter onze producten en gelaatsverzorgingen staan!

Wij hopen je binnenkort te mogen verwennen in onze zaak!

Mieke
Wij maken mensen mooi!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté