tache de beaute facebook

Environ Sono- iontoforese

Environ Sono- iontoforese

Wat is dit ook alweer?
environ sono iontoforese

Deze techniek maakt je Environ gelaatsbehandeling zo bijzonder! Het is een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het DF-sono-ionto apparaat  combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese. Vitamines en speciale serums van Environ worden op die manier tot 4400x beter door de huid opgenomen! Dit is gigantisch! Op die manier verkrijgt men effectieve en snellere resultaten!

Wat betekent dit concreet?

Sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te laten nemen. Je bekomt hierdoor veel sneller een gezonde, stralende en egale huid.

  • De poriën worden fijner, de huid wordt beter gehydrateerd en steviger, roodheden verminderen en lijntjes en rimpels vervagen.
  • De behandeling voelt prettig en ontspannen aan en is voor (bijna) iedereen geschikt. In het bijzonder voor een huid die last heeft van pukkels, littekens, rosacea, couperose, rimpels, fijne lijntjes, zonneschade, open poriën.....

Je kan kiezen voor plaatselijke, korte behandelingen die focussen op een specifieke zone of huidprobleem of je kan gaan voor een sono-ionto behandeling van het volledige gelaat.
We zullen uiteraard eerst een intake gesprek voeren om je huid te analyseren en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Ga je voor resultaat?

Kies dan voor een behandeling met ionto- en sonoforese! Maak hier een afspraak.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.