tache de beaute facebook

Environ AVST

Environ AVST

Ineens is de zon er..... en liggen zonbeschadiging, overpigmentatie en nieuwe rimpels op de loer! Maar uw huid dient het hele jaar door beschermd te worden!
Environ AVST

Uw huid beschermen, doet u bij voorkeur met kwalitatieve prodcuten en uiteraard met goede zonneproducten, bij voorkeur zonder of met laag gedoseerde chemische filters, èn met veel anti oxidanten.

Dr. Fernandes, ontwikkelaar van het gamma Environ, was 30 jaar geleden pionier op het gebied van crèmes met hoge dosis anti-oxidanten. De huidige reeks AVST (Advanced Skin Therapy Treatment) bevat actieve ingrediënten zoals vitamine A en C. Zo gaat vitamine A de huidveroudering tegen en vitamine C wordt niet voor niets de weerstandsvitamine genoemt, en versnelt de genezing van beschadigde huid. 70 à 80 % van de huidveroudering ontstaat door de zon. De anti aging crèmes van Environ beschermen u niet alleen, maar zorgen er ook voor dat nieuwe rimpels voorkomen en zelfs hersteld worden.

De AVST reeks bestaat uit 5 crèmes die steeds hogere concentraties vitamines bevatten. AVST 3, 4 en 5 bevatten daarnaast ook nog eens peptides die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. De producten bevatten geen geur- en kleurstoffen en geven zelden of nooit huidirritatie.

Kies voor bewezen kwaliteit, kies voor Environ! Kies voor Tache de Beauté.