tache de beaute facebook

EINDEJAARSACTIE

EINDEJAARSACTIE

Om het jaareinde goed in te zetten, hebben we een leuke promotie en heel wat tips uitgewerkt die je kan lezen in deze BLOG. Prettige Feestdagen! Werner & Mieke - Herbalife
prettige feestdagen
  • Voor elke 50 punten dat je besteld voor 31-12-2018 ontvang je een fles cava. Hoe meer je besteld- hoe meer je wordt beloond
     
  • Voor elke persoon die op jouw aanraden met een gratis proefpakket start voor 31-12-2018, ontvang je een voedinsgschake (smaak naar keuze). Stuur namen en telefoonnummers door naar 0478 62 58 66 of nodig de geïnteresseerden bij je thuis uit dan prikken we samen een datum. Het is zoveel fijner als ook je omgeving bewuster met voeding bezig is. Laat ons samen werken aan een gelukkiger en gezonder 2018!

proefpakket

 

We wensen jou en je gezin een fantastisch & gezond jaareinde
Werner & Mieke Cornette – Vanhullebusch
Tolhuislaan 103 – 9000 Gent – 0478 62 58 66

TIPS: Hou je gewicht en gezondheid onder controle met de feestdagen

Tijdens de feestdagen genieten we allemaal van de goede atmosfeer en natuurlijk lekker eten.Jezelf alle lekkernijen ontzeggen is moeilijk en onhoudbaar.  Geniet dus van de feestvreugde zonder voortdurend calorieën te tellen.  Het is immers een kwestie van de juiste proporties.  Als je niet overdrijft, is de kans groot dat jouw gewicht stabiel blijft.  Ga alvast aan de slag met deze extra tips:

Ga je uit eten? Super! Geniet ervan

Eet op deze dag zeker 2 maaltijd vervangende maaltijden, dus shake of maaltijdreep. Sla zeker GEEN maaltijden over omdat je een feestmaaltijd zal eten.  Daardoor zal je reuzenhonger hebben bij het diner en zal het dus helemaal verkeerd lopen …Ga je uit eten na 18u30?  Drink dan nog een extra derde shake rond 17u00-17u30 OF eet een proteïnerijke snack zoals een proteïnereep, Herbalife-soep, sojabonen. Zo zal je niet met grote honger op je etentje arriveren.  Dit zou er namelijk voor kunnen zorgen dat je alle aperitiefhapjes naar binnen snaait zonder ervan te genieten …  Dit resulteert meestal ook in ‘te snel’ eten.

Het zijn feestdagen … MAAR toch niet elke dag?

Tuurlijk mag jij ook genieten van een aperitief, uitgebreid eten en je verwennen met een dessert.  MAAR zorg dat je de volgende dag terug in je routine stapt van je gezonde voedingspatroon. Stel jezelf eens voor dat elke feestdag je uit je goede gewoontes zou halen …  We hebben in België 10 feestdagen.  Tel daar ook nog eens je verlof bij.  Wat als die dagen ervoor zouden zorgen dat je steeds uit je routine wordt gehaald van je Healthy Active Lifestyle …

Geen groot bord vol

Eet langzaam en geniet. Schep niet direct een vol bord, en zeker niet als er verschillende gangen zijn zoals aperitief, voor- & hoofdgerecht, dessert.

Drink voldoende water - Extra vetverbranding

Vochtbalans wordt op peil gehouden waardoor je lichaam optimaal kan functioneren. Water bevat geen calorieën. Het hongergevoel wordt gestild door water.  (Je hersenen weten soms het verschil niet tussen honger en dorst …) Water ruimt de gifstoffen in je lichaam op en houdt je huid gezond. Drink bij elk glas alcohol één glas water extra.

Last van de vertering door ‘anders’ te eten?  Probeer het  Aloë Concentraat!

Start elke ochtend de dag met een glas lauw water en 2 dopjes Aloë Concentraat. Tijdens een periode van vettiger, suikerrijk of meer eten, drink dit dan extra doorheen de dag: 

  • Reinigend effect
  • Bevordert de spijsvertering

Kies voor ‘Aloë Vera Max’ in geval van maag-, darmklachten.  Dit product bevat maar liefst 97% aloë blad!

Instant theedrank (framboos, perzik, citroen of original)

Deze drank geeft jouw vitaliteit een boost. Laat het metabolisme extra werken. Je kan dit zowel koud als warm drinken. Als je het warm drinkt, is het nog beter voor de vetverbranding.

Gebruik extra voedingssupplementen

Vezels: 3 x 2 per dag (bestelnr. 3114) OF voeg een lepel Multivezel Drank toe aan de shake (bestelnr. 2554) Vitamines: 3 x 1 per dag (vrouw bestelnr. 2039, man bestelnr. 1746)

Waarom?
Deze zorgen voor een extra verzadigd gevoel, DUS minder snack- en sneukelgedrag. Wist je dat de vezels- en kruidentabletten ook ‘detox’ werken.  Ook al eten we gezond, toch krijgen we pesticiden, herbiciden, kleurstoffen, enz. binnen.  De vezels zorgen ervoor dat deze stoffen sneller het lichaam verlaten.

Blijf bewegen !  Samen met het gezin.

Doe een winterwandeling, ga schaatsen, bowlen, indoor skihal, enz. Of ja, waarom niet eens Wii Fit doen?

Motivatie nodig? 

Wil je graag nog eens bijpraten over het verder verloop van je programma? Misschien wil je gewoon nog eens een meting om je vorderingen verder op te volgen? Geef gerust een seintje. Je bent van harte welkom in Gent, maar ik kom ook heel graag langs bij je thuis. Stuur een mailtje naar info@herba-beaute.be om een afspraak te regelen.
 

Met warme, vitale groeten!

Werner Cornette
Tolhuislaan 103, Gent
0478 62 58 66 - info@herba-beauté.be