tache de beaute facebook

Een gladde zomer? Start nu nog met definitieve ontharing!

Een gladde zomer? Start nu nog met definitieve ontharing!

Kies je voor langdurige ontharing, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat borg voor een maximaal resultaat en duidelijke informatie.
definitief ontharen

Ons toestel, een VPL (variabel, pulsed light) zet licht om in warmte. Deze energie baant zich via het haarpigment een weg naar de haarwortel om daar vervolgens het haarzakje te vernietigen. Het systeem werkt bijgevolg best op pigmentrijke (lees donkere) haren. Ook het huidtype speelt een rol. Want ook dit pigment geleidt warmte. Dus als je huid donkerder getint is, wordt niet alleen het haartje maar ook de huid opgewarmd, want niet efficiënt is om het doel te bereiken. Men werkt dan ook het best en het veiligst op een blekere huid die sterk contrasteert met donkere haren.

permanente ontharing mannen vrouwenDe term 'langdurige ontharing' kan je beste als volgt interpreteren: je geniet lang van het resultaat, maar het duurt ook wel even voor je dat resultaat bereikt. De haren bevinden zich immers niet allemaal in dezelfde fase: sommige zijn aan het groeien, andere maken zich los van de wortel, nog andere zijn reeds aan het uitvallen. Enkel de haartjes die in de groeifase zitten en die verankerd zitten in een haarzakje, zijn vatbaar voor de behandelingen.
Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, wordt niet alleen bepaald door je haarcyclus, ook de haardichtheid, het huidtype, de leeftijd, de voorgaande manier van ontharen, en de hormoonbalans spelen een rol.
Na elke behandeling vermindert geleidelijk de beharing en je kan zelf beslissen wanneer dit resultaat bevredigend is. De ene is blij met een flinke haarreductie, de andere wil volledig haarvrij rondlopen!

Opgelet! De term definitief/permanent is niet volledig terecht: haargroei is afhankelijk van veel factoren: stress, een veranderde hormoonspiegel, andere leefgewoontes.... kunnen haarzakjes opnieuw activeren. Doorgaans zijn deze haartjes wel fijner en zachter, en aan jou om die bvb 1 keer/jaar opnieuw te lijf te gaan met de VPL, of dat je kiest voor een wekelijkse/maandelijkse scheerbeurt....

Vraag ons steeds uitleg ivm jouw persoonlijke mogelijkheden! Op die manier ben je nooit teleurgesteld!

Klik hier om een afspraak te boeken en een overzicht van de prijzen.