tache de beaute facebook

Een gezonde, mooie look

Een gezonde, mooie look

Dromen we niet allemaal van een mooie, egale huid die ons doet stralen?
natuurlijk look tache de beaute

Een mooie, licht glanzende (niet-vettige!) huid, hoe creëer je die?  Het is voor iedereen mogelijk om een egale, good looking - glowy - huid te bekomen dankzij de juiste foundation en highlighter. Dit zijn handige hulpmiddelen om je gelaat te laten stralen, maar...... alles begint bij een goede reiniging en hydratatie!

We kunnen het niet genoeg zeggen: je basis huidverzorging is van het grootste belang voor een gezonde, stralende huid. OK, het vergt wat discipline, maar verplicht jezelf om 's ochtends en 's avonds je gezicht te reinigen, tonifiëren en hydrateren, zelfs als je geen make up draagt! Het moet een gewoonte worden, net zoals je 2x/dag je tanden poetst. Alleen de aanhouder wint! Je huid zal er beter uitzien en zalig voelen als je echt alle stappen van je verzorgingsprogramma blijft volgen. Regelmaat en geduld zorgen ervoor dat je op lange termijn kan blijven genieten van 'great skin'! Een gezonde huid voelt heerlijk aan en ziet er stralend uit. Benieuwd welke producten voor jou geschikt zijn? Maak een afspraak om dit samen met ons te bespreken of boek een behandeling waarbij we je haarfijn uitleggen en aantonen hoe je je huid en/of make up best verzorgt. 

Pas als je huid in balans is, zal je kunnen genieten van een perfect make up resultaat!

Bij ons kies je voor gezonde huidverzorgingsproducten en gezonde make up die je huid niet extra belasten. Werkzame ingrediënten geven je huid de tonus en glow waar iedereen naar verlangt. 
Benieuwd welke resultaten jij kan bekomen? Bel ons voor een afspraak op 09/3772384. Wij maken mensen mooi!

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten.