tache de beaute facebook

Dankjewel!

Dankjewel!

We willen even laten weten hoe blij we met je zijn!
dankjewel tache de beaute

De voorbije weken, maanden waren onzeker voor de hele wereld, voor jou en ook voor ons. Samen met vele collega's-instituten zijn we een aantal klanten verloren of zien we klanten (nog) niet terug....De toekomst is voor velen onzeker.
Wij bij Tache de Beauté zijn ongelooflijk blij met jullie loyaliteit en jullie vertrouwen in

  • onze service en aanpak
  • onze producten
  • de Corona maatregelen die we telkens opnieuw toepassen om jullie veilig en aangenaam te ontvangen

Het is onze missie en passie om samen met jou te werken aan een gezonde huid en jezelf te laten stralen met een mooie huid. De persoon erachter boeit ons enorm en het is geweldig om te zien wat voor een effect huidverbetering heeft op onze klanten. Samenwerken om dit doel te bereiken en persoonlijke belangstelling in jou, als persoon, vinden we enorm belangrijk.

Daarom onze welgemeende dank! Kan je (nog) even niet komen, aarzel niet om ons telefonisch of via mail te contacteren. Wij reageren zo snel mogelijk om je advies te geven, jouw bestelling uit te voeren of gewoon.... om eens een praatje te slaan! 

Velen onder jullie hebben intussen ook onze webshop ontdekt: sneller, eenvoudiger en makkelijker aan je producten geraken, kan niet! Ga zeker eens op verkenning!

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté