tache de beaute facebook

(Dagelijks) Veilig zonnen

(Dagelijks) Veilig zonnen

Je bent als de dood om extra rimpels en ontsierende pigmentvlekken te krijgen....... Voorkomen is dus de boodschap!
zonnebescherming rad environ huidevroudering

Vergeet niet dat zonneschade het meest veroorzaakt wordt door blootstelling aan zonlicht terwijl je dagdagelijkse activiteiten uitvoert zoals winkelen, autorijden, wandelen, fietsen. En Ineens heb je ze … donkere vlekken op de handrug, op je décolleté of in het gelaat, om van die rimpels nog maar te zwijgen!

Als we onze huid laten verbranden, herstelt onze huid dit in de mate van het mogelijke. Alleen wordt elke schade of overdaad door de huid geregistreerd en beschadigt het DNA van de huidcellen. We krijgen pas na jaren de gevolgen te zien, nl. in de vorm van vroegtijdige rimpels, verslapping, pigmentvlekken etc. 

  • Bescherm jouw huid - het hele jaar door - goed tegen UVA en UVB stralen, en niet enkel wanneer je echt in de zon ligt! 
  • Draag een hoed of pet.
  • Lees nauwkeurig de bijsluiter van je medicijn. Bij inname van bepaalde medicijnen reageert de huid gevoeliger op zonlicht.
  • Verzorg en bescherm de huid vanaf de leeftijd van 4-5 jaar om een heel leven lang een mooie, gezonde huid te behouden.

Wij kozen voor zonneproducten die veilig zijn voor jouw huid èn voor de natuur, zonder schadelijke filters & boordevol antioxidanten.

Dit product met breedspectrum, bevat geavanceerde ingrediënten die synergetisch werken om je bescherming te bieden voor, tijdens en na blootstelling aan de zon. Het biedt door de combinatie van fysische en veilige chemische zonnefilters met essentiële antioxidanten, een verhoogde bescherming van de huid. Breng dagdagelijks en regelmatig aan.

  • As Simple As That SPF30

Deze zonnebrandcrème is maar liefst 100% natuurlijk, dierproefvrij, biologisch, fairtrade én vegan. As Simple As That maakt, zoals de naam al zegt, gebruik van doeltreffende, eenvoudige ingrediënten. Geen overbodige poespas,  gewoon nuchter, clean en minimalistisch. As Simple As That is geschikt voor je gezicht en lichaam, bevat geen conserveringsmiddelen, voelt niet vettig en laat geen witte waas achter. En dat terwijl het actieve bestanddeel in deze lotion zinkoxide (minerale filter) is! Andere belangrijke ingrediënten van deze lotion zijn rozenbottel olie, framboos en groene thee. 

  • Powder-Me Dry Sunscreen SPF30 van Jane Iredale

Dit breedspectrum zonnepoeder is zeer waterbestendig, ideaal om over je make up aan te brengen. Makkelijk toepasbaar voor iedereen, maar ook in het bijzonder voor kinderen & baby's. Geen gedoe met zandkorrels die in de zonnecrème blijven kleven! De textuur van het poeder is erg fijn en licht waardoor je het niet ziet liggen op de huid. Op het potje zit een soort fijne spons waar het poeder vanzelf doorkomt wanneer je het op je huid duwt. Het poeder is geurloos. Het effect is erg natuurlijk en egaal. 

Breedspectrum zonebescherming met transparante tot medium dekking en veel hydratatievermogen. Titaniumdioxide zorgt voor een fysische zonbescherming tegen UVA en UVB stralen. 3 verschillende algen werken niet enkel vochtvasthoudend, maar werken ook talgabsorberend. Witte thee is een sterke antioxidant die de huid weerbaarder maakt tegen externe factoren en de huid kalmeert. Fixeer Dream Tint met de Hydration Spray van Jane Iredale en geniet van een zonnige glow!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté