tache de beaute facebook

Cosmetica versus cosmeceuticals

Cosmetica versus cosmeceuticals

Al veel geld gespendeerd aan crèmes die je wonderen beloven? Je werd ongetwijfeld getriggerd door de mooie verpakking, de prachtige reclameslogans en de beroemdheden die er immer jong en mooi uitzien?
Cosmetica versus cosmeceuticals

Stel jezelf de volgende vragen:

 • Heb je met je producten veranderingen op je huid gezien die meetbaar zijn en lang aanhouden?
 • Kreeg je professioneel advies omtrent je huidtype, -conditie?
 • Heb je de producten zomaar zelf uit een stand kunnen meenemen??
 • Welke zijn de actieve ingrediënten in je product?
 • Val je voor de geur, look & feel?
 • Heb je daadwerkelijke resultaten gezien bij mensen die je kent?

Stop met zomaar iets te kopen, besteed je geld goed en bekom het resultaat dat je verlangt. Dit dankzij deskundige raad, producten met wetenschappelijk bewezen werking en de opvolging van een expert in huidverbetering. Zorg dat je fier kan zijn op je huid, je grootste orgaan! Daarom kozen wij meer dan 20 jaar geleden resoluut voor topkwaliteit, nl. de cosmeceuticals van ENVIRON en kwam er later Christina Cosmeceuticals bij.

Cosmetica zijn producten die je vrij kan kopen in beauty afdelingen, warenhuizen. Ze geven een tijdelijk effect - a quick fix - en behouden het vocht in de huid. Ze dringen enkel in de bovenste (dode!) huidlagen van de huid, en brengen (behalve comfort en behoud van hydratatie) geen zichtbare veranderingen in celfuncties. De ingrediëntenlijst bevat misschien wel een aantal actieve ingrediënten, maar die zijn zo laag gedoseerd opdat je het product 'veilig' zou kunnen kopen, dat er van echte huidverbetering geen sprake kan zijn. De cosmetische markt is gigantisch met enorme marketingbudgetten, mooie verpakkingen en beloftes. Het gaat hier eerder over een goed gevoel, dan over resultaat.

Cosmeceuticals, wetenschappelijk bewezen formules met medische origine

Cosmeceuticals worden aanbevolen door streng opgeleide skinexperten die alles kennen over de werking van de producten en over je huid. De producten bevatten voldoende en meetbare actieve ingrediënten omdat zij in de diepere lagen van de huid indringen en èchte RESULTATEN geven.
Cosmeceuticals situeren zich tussen medische producten en cosmetica. Je bekomt dus resultaten zonder de downtime van medische items. De ingrediënten van onze cosmeceuticals zijn werkzame dosissen en dringen door tot op de levende cellagen van de huid. De hoeveelheid, werkzaamheid en het absorptievermogen van de ingrediënten geven èchte resultaten.

Onze "helden" in onze cosmeceuticals zijn o.a.:

 • Vitamine A: de heilige graal in skincare omdat dit ingrediënt helpt huidcellen te normaliseren. Iedereen heeft vitamine A voor de huid nodig!
 • Vitamine C: essentieel om te beschermen, te behoeden voor pigmentvlekken, en om de collageenaanmaak te boosten.
 • Hyaluronzuur: natuurlijke vochtbinder in de huid, die rimpels en fijne lijnen plumpt.
 • Antioxidanten: je hebt er hopen van nodig om de huid te beschermen tegen allerlei oxidatieve schade.
 • AHA's: verwijderen dode huidcellen en zorgen voor proliferatie van nieuwe cellen. Je krijgt er een mooie glow van!
 • Peptiden:  deze geven de bouwstenen van je huid een oppepper en maken zo de huid jonger, veerkrachtiger en gezonder. Er zijn heel veel verschillende combinaties peptiden mogelijk! Er bestaan plumping en volumegevende peptiden, liftende, anti-rimpel en hydraterende peptiden, anti-stress -, anti-zwelling en beschermende peptiden, verhelderende, energiegevende, zuiverende peptiden....

Ben je geïnteresseerd om daadwerkelijk huidverbetering te bekomen met je thuisverzorging? Kom dan langs en ontdek onze professionele aanpak en onze producten. Bel 093772384 voor een intake gesprek waarbij we grondig je huid,  je behoeften en je mogelijkheden analyseren. Investeer in jezelf, investeer in je huidverzorging en... BETER IS DAAROM NIET DUURDER! Je zal versteld staan van de goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.