tache de beaute facebook

Behoud je uitstraling op vakantie!

Behoud je uitstraling op vakantie!

Of je nu op reis gaat met het vliegtuig, de auto... of geniet van een Staycation.... Volg onze eenvoudige, maar essentiële verzorgingstips.
lip drink jane iredale

Reis je met het vliegtuig, kijk dan vooraf goed welke beautyproducten je in de handbagage mag meenemen. Niet is erger dan je favoriete producten linea recta in de prullenbak te zien belanden!

Zorg voor je eigen beautykit en neem zeker mee:

Blijf gehydrateerd en drink....vooral WATER! Probeer ieder uur een glas water te drinken voor een totale hydratatie van je lichaam.
Voor de huid spray je regelmatig een van de Hydration Sprays van Jane Iredale.

Make up mag en kan, zeker als je de zuivere minerale make up van Jane Iredale gebruikt. Dit droogt je huid niet uit en geeft je een instant natural glow. Een beetje mascara en lipgloss doen de rest. Wist je trouwens dat de lipdrink Lipbalm van Jane Iredale helemaal gezond is , op basis van macadamia-en avocadolie en dat ie een fysische  breedspectrum zonbescherming (SPF15) bevat? Andere balsems bevatten vaak ingrediënten op basis van petroleum, wat uiteraard niet gezond is. Jane Iredale Lipdrink Lipbalm is verkrijgbaar in naturel of in een mooie tint! Je wilt niks anders meer!

Aangekomen op je bestemming?

  • reinig je huid mild
  • gebruik eventueel een milde scrub om droge huidcellen of overtollige talg te verwijderen
  • hydrateer je huid van top tot teen en dit minimaal 2x/dag
  • bescherm je veelvuldig en voldoende tegen UV-straling met een gezonde zonnecrème (zie RAD SPF15, Powder Me SPF30 en As Simple As That SPF30)
  • geniet, geniet, geniet....

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté