tache de beaute facebook

5 tips voor een snelle makeup look

5 tips voor een snelle makeup look

Druk, druk, druk......? Onthou en pas onderstaande tips toe. je zal versteld staan van het resultaat dat je in no-time bereikt!
5 tips voor een snelle make-up look jane iredale

Tijd is je meest kostbare bezit en dat wil je anders besteden dan voor de spiegel met 27 verschillende penselen in je hand. Maar helemaal geen make-up is ook geen optie. Dat kleine vleugje doet je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelen, je voelt je zelfverzekerder en dat straal je uit. Wist je trouwens dat het minimale vleugje make-up je immuunsysteem zelfs een boost geeft?

Tip 1

Gebruik minerale make-up. Doe je dit al? Prima, ga dan verder naar Tip 2. Zo niet: be prepared to get convinced! Mineralen zijn zeer waterbestendig, geven geen vlekken op je kledij en blijven zo lang zitten als nodig. Je brengt minerale make-up makkelijker en egaler aan dan klassieke make-up en je lijkt de hele dag met een #valencia instagramfiltertje rond te lopen. #truestory

Tip 2

Hydrateer, hydrateer en hydrateer! Breng altijd een moisturizer aan alvorens met je make-up routine te beginnen. Goede moisturizers zoals deze van Environ laten geen vet laagje op de huid, dringen snel in en vormen de perfecte basis voor een mooie make-up.

Tip 3

Poeder je lippen. Breng ook op je lippen een dun laagje PurePressed Base compacte minerale foundation aan en daarover je lipstick. Het langhoudende effect van de mineralen werkt ook op je lippen en houdt alles netjes op z’n plek. 

Tip 4

Crème-oogschaduw (zoals onze Smooth Affair for Eyes). Er is niets eenvoudigers. Penseeltje in het potje, even op de oogleden vegen en KLAAR! Voor een snelle day-to-night look leg je er deppend (met bijvoorbeeld de Chisel Shader Brush) een laagje PurePressed Eye Shadow overheen.

Tip 5

Spritz & go. De snelste en meest verkwikkende manier om je make-up op een eenvoudige manier te fixeren is om even te sprayen met één van onze Hydration Sprays. 

Denk je dat deze make up je niet zal lukken in 15 minuten? Maak dan (online) een afspraak in onze zaak. Wij zorgen dan voor de gewenste gelegenheids make up. 

Hier zie je een make-up tutorial met visagiste Angelique Vandewinkel die een look creëert waar ook wij van houden: snel, makkelijk, langhoudend, ....