tache de beaute facebook

We zijn er voor jou....

.... Ook in moeilijker tijden! Het is niet de eerste keer, (en het zal jammer genoeg waarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn) dat we in een recessie zitten. In onze jarenlange carrière hebben we al verschillende crisissen meegemaakt.....maar weet je wat?
welkom tache de beaute

... ze gaan weer over! Ze passeren en verdwijnen gelukkig weer.... Niet altijd zo snel als je wel zou willen.... maar vertrouw erop dat na verloop van tijd alles weer beter wordt.

Laat je niet overmannen door angst. Praat positief en denk aan mooie zaken. Dit is beter voor jezelf en je omgeving. Niemand is gebaat bij een zeurkous. :-) Ga de natuur in en verwen jezelf en je naasten. Verzorg niet enkel je geest, maar ook je lichaam. Plan wat me-time in en kom langs voor een weldoende verzorging. Wedden dat het je onmiddellijk een goed gevoel geeft?

Je weet dat het onze missie is om mensen een gezonde en dus mooie huid te bezorgen. Dit doen we door

  • een persoonlijke aanpak,
  • advies op jouw maat,
  • de juiste kwalitatieve verzorgingsproducten voor het juiste 'probleem',
  • een hoogst professionele behandeling volgens jouw behoeften èn jouw budget,
  • een snelle service, 

Bij ons geen gehaast om je snel binnen of buiten te werken. Wij houden ervan mensen te verwennen en geven je naast extra tijd, ook regelmatig een geschenk. Dit kan een 'proefje' zijn, een nuttig geschenk, een mini dosis van je thuisverzorging, een korting, een upgrade van je behandeling....). Wist je trouwens dat wij jou belonen als je ons een nieuwe klant aanbrengt?

Wij onderhouden goede relaties met onze leveranciers, volgen  enthousiast alle aangeboden opleidingen, zodat we  nieuwe producten, apparatuur en toepassingen snel onder de knie krijgen. We love it!

Gauw iets nodig? Wij zorgen er voor dat quasi al jouw geliefde verzorgingsproducten in stock zijn, en bezorgen die steeds zo snel mogelijk. Ter plaatse afhalen kan. Lukt dit niet, dan verzenden wij jouw producten met de post of desnoods doen wij een ommetje met de fiets/auto om ze jou persoonlijk thuis af te geven.

Alleen voor jouw make up/verzorgingsproducten van Jane Iredale moet je eventjes vooruitziend zijn.

Begin je de bodem van jouw pressed powder/lipstick/fond de teint/blush....te zien? Heb je nog slechts een paar centimeter van jouw oog- of lippotlood? Dan is het hoog tijd om ons aan te geven dat je een nieuw product wenst. Dit kan telefonisch, via mail of als je langskomt.

Ook telefoons/mails/berichten worden door ons zo snel als mogelijk beantwoord en opgevolgd....

Kortom, we zijn er voor jou.... ook in moeilijker tijden!
Als dank voor je trouw ontvang je van 1 t.e.m. 13 november

Van harte welkom!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
01/11/2022
tot
13/11/2022