tache de beaute facebook

Voedingssupplementen speciaal voor huid, haar, nagels

Reeds 20 jaar bieden wij je een totaalconcept inzake huidverbetering en gezondheid. Wij maken mensen mooi van binnen en van buiten en zochten daarvoor naar de beste, gezonde ingrediënten die je innerlijk en uiterlijk positief beïnvloeden. Een gezonde, mooie huid dient dan ook ondersteund te worden door gezonde, zuivere voeding en de beste voedingssupplementen. De huid is een weerspiegeling van wat er zich afspeelt binnenin het lichaam.
advanced nutrition program

Weet jij wat nutriceuticals zijn?

Het zijn voedingssupplementen die gericht zijn op het verbeteren van de huid.

Verzorg jij jouw huid van binnenuit?

Misschien eet je wel gezond en drink je voldoende water, maar jouw huid heeft dagelijks 60 voedingsstoffen nodig die je niet meer elke dag uit jouw voeding kunt opnemen.

In januari bieden wij je het volgende aan voor het behoud en de verbetering van je huidconditie, nl.:

1. Skincare Plus Box - € 66
Deze box bevat voedingsssupplementen voor 28 dagen met

 • vitamine A + D
 • Antioxidanten
 • Omega 3 + 6
 • Biotine en Astaxanthine.

Weetje :

 • Vitamine A speelt een belangrijke rol in het beschermen van het celmembraan en het DNA van de cellen. Vitamine A stimuleert collageen en verstevigt elastine, verbetert dus de onderliggende structuur van de huid.
 • Vitamine D is vooral belangrijk voor het aanmaken en in stand houden van gezonde botten. Vitamine D is nodig om het calcium (kalk) en fosfor uit de voeding te kunnen halen die nodig zijn voor de botten. 
 • Antioxidanten zijn voedingstoffen (vitamines en mineralen) alsook enzymen of de proteïnen in ons lichaam die van nut zijn bij allerlei chemische processen. Antioxidanten zijn stoffen die in staat zijn om de normale, maar schadelijke effecten van het fysiologisch proces van oxidatie tegen te gaan.
 • Omega's helpen de huid te voeden met oliën om het vocht (hyaluronzuur) in de cellen te behouden.
 • Astaxanthine is één van de krachtigste antioxidanten in de natuur en zit o.a.  in algen. Het zorgt voor de roodroze kleur van zalm en flamingo's. Het beschermt deze dieren tegen de schadelijke invloed van de zon en vrije radicalen.

2. Skincare Select Box - € 43
Deze box bevat voedingssupplementen voor 28 dagen met

 • Vitamine A + D
 • Antioxidanten
 • Omega 3 + 6

3. MSM - organisch zwavel - € 29.95 (120 caps)
Voor een sterk bindweefsel, betere kwaliteit van collageen en voor het behoud van een goede hydratatie.Dit product bevat ook vitamine C en druivenpitextract, belangrijk voor de celregeneratie en de aanmaak van collageen en elastine. Silicium van bamboe extract zorgt eveneens voor het behoud van gezond bindweefsel.

4. Vitamine C-1000 - € 27.90 (250 vegicaps)
met bioflavonoïden. Vitamine C met vertraagde afgifte. Vitamine C helpt bij de collageenvorming, het normaal functioneren van botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden. Ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel en van het immuunsysteem.

5. BIOSIL - organisch silicium - € 33.95 (60caps)
met choline, één van de weinige natuurlijke stoffen die in staat is de hersenbarrière te doordringen. Choline zorgt ervoor dat de hersenen goed functioneren, en verhindert dat cholesterol zich tegen de bloedvaatwand afzet. Dit product beschermt de 3 schoonheidseiwitten, nl. collageen, keratine en elastine. Goed voor huid, haar, nagels, bloedvaten en botten.

 

Al deze voedingssupplementen hebben klinisch bewezen resultaten!

Vraag raad aan Tache de Beauté! 
Boek een gratis intake gesprekvia 09 377 23 84 of online. Wij informeren je graag omtrent jouw persoonlijk programma.

 

 

 

actie loopt van
29/12/2017
tot
31/01/2018