tache de beaute facebook

Verzorg je huid extra bij winterse temperaturen

Net zoals je een extra jas aantrekt als het kouder is, zo verdient je huid een extra verzorging bij lagere temperaturen! ENVIRON is je bondgenoot!
huidverzorging winter environ

Denk daarbij aan:

 • Pre Cleansing Oil: Deze milde pre-reiniger bevordert niet alleen een diepe reiniging in de poriën door make up, talg en onzuiverheden te verbeteren, maar normaliseert ook de hydratatie van de huid!
   
 • Hydrating Clay Masque: Dit is een intensief hydraterend, kalmerend, zuiverend en micro exfoliërend masker. Voor extra hydratatie kan een dunne laag masker aangebracht worden bovenop de nachtcrème. Snel en super eenvoudig, toch?
   
 • Super Mositurizer+: Een moisturizer zoals geen ander! Deze crème is te combineren met alle andere vitamine A producten. Hydrateert en voedt de uiterst droge en gevoelige huid. Ook geschikt voor kinderen en heren.
   
 • Hydrating Oil Capsules: Het ultieme verzorgingsproduct voor de dunne, droge en veeleisende huid! Geeft energie en hydratatie in capsulevorm. Bevat stabiele retinol en is bovendien sterk anti-aging.
   
 • Alpha hydroxycream: Deze lage concentratie Alpha Hydroxy Zuren bewaren de natuurlijke zuurtegraad van de huid, kalmeren een gevoelige huid, vervagen tekenen van veroudering en verbeteren de hydratatie en opname van e vitamine crèmes.
   
 • environ skin careRevival Masque: Regelmatig toegepast geeft dit masker een lumineuze, stralende, gladde, verjongde en goed gehydrateerde huid. Toegepast de avond voor een feest.... en je huid straalt als nooit tevoren!
   
 • Vita Peptide Toner: milde toner die de huid sterk hydrateert en verfijnt. Zorgt dat de vitamine crèmes beter opgenomen worden. Helpt ook bij onregelmatige pigmentatie en geeft een gezonde, mooie uitstraling! Prikt je huidige toner? Probeer dan zeker dit product!
   
 • Focus Hydrating serum: Fijn, hydraterend serum met een sterke concentratie hyaluronzuur. Na een paar dagen ziet de huid er voller en stralender uit!
   
 • Anti Oxidant Defence Creme: Comfortcreme voor de droge, veeleisende huid. Verbetert aanzienlijk hydratatie en stevigheid! Ideaal in combinatie met de serums van Environ.
   

Onze actie:

In januari en tot uitputting van de voorraad kan je een gratis proefdosis testen van de Hydrating Oil Capsules of van de Defence Creme. Het gebruik van een of meerdere van bovenstaande producten kan deze winter een wereld van verschil maken voor je huid! Wij adviseren je graag! Boek snel een gratis intake gesprek voor een optimaal advies. 

actie loopt van
30/12/2016
tot
30/12/2016