tache de beaute facebook

Vandaag maakt ons hart een extra sprongetje!

Vanaf 1 maart mogen wij jullie terug behandelen. Je kan kiezen tussen een relax-verwenbehandeling die je huid in balans brengt of je opteert voor een resultaatgerichte behandeling.
tijd om jezelf te verwennen!

Jouw relaxbehandeling?

Tache de Beauté Intensief: 1u30 - €129: voor elk huidtype

Hierbij wordt je huid grondig en dubbel gereinigd, passen wij een peeling en masker toe, conform aan jouw huidtype en conditie. Daarna geniet je nog van een 2de vliesmasker terwijl je handen worden gemasseerd. Tenslotte kan je genieten van een heerlijke gelaatsmassage en eindigen we met een beschermende dagverzorging. Je voelt je helemaal ZEN!

Hydrafacial Flash: 1u15 - €139: voor elk huidtype

We starten met een gelaatsreiniging en verder voelt de behandeling aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. Een cocktail van vitamines wordt op dezelfde manier ingesluisd. Lichttherapie en een zalige hand- en gelaatsmassage vervolledigen deze verzorging. Je huid STRAALT!

Christina Unstress: 1u15 - €139: voor de gevoelige huid met roodheid, rosacea, jeuk, verstoppingen

Hierbij komen subtiel geurende en zuivere ingrediënten aan zet die je huid kalmeren, hydrateren en je huid-immuniteit boosten. Een verkwikkende massage met een vitaminecrème, 2 maskers, een handmassage en lichttherapie vormen EEN WAAR FEEST voor lichaam en geest!

Environ Vitamin Touch: 1u15 - €99: voor elk huidtype

Een dubbele reiniging, zachte exfoliator en toner bereiden de huid voor op een cocktail van vitamines die gedeeltelijk onder een verkoelend masker wordt aangebracht en gedeeltelijk wordt ingemasseerd. Je krijgt bovendien een deugddoende gelaats- & handmassage. Pure VERWENNERIJ!

We hebben jullie hard gemist en heten jullie van harte welkom!
Opgelet! Boek enkel telefonisch (093772384), via onderstaande widget of via de linken in de tekst. Graag tot snel!

 

actie loopt van
25/02/2021
tot
25/02/2021