tache de beaute facebook

Start hier je zoektocht naar het perfecte cadeau!

Geen tijd om te winkelen? Geen nood! Wij hebben de ultieme tip: schenk jezelf of je geliefden een cadeaubon van Tache de Beauté.
cadeaubon tache de beaute

Vier deze feestperiode en het nieuwe jaar met een relaxerende, professionele gelaatsbehandeling in een rustige omgeving. We behandelen je niet alleen met de beste professionele producten, maar zorgen ervoor dat je optimaal geniet van me-time, verwennerij èn resultaat. Daarbij horen extra tijd om je wensen te bespreken en een geurig kopje koffie of thee. Wij helpen je geduldig en boordevol enthousiasme op je weg naar een mooie, gezonde en stralende huid! 

Onze opties voor een cadeaubon:

De fysieke cadeaubon:

  1. Je komt langs, kiest het bedrag en een vermelding. Wij pakken de bon mooi en feestelijk in.
  2. Je bestelt via mail of via de webshop. Je haalt de bon zelf op of wij verzenden deze via BPost (reken dan 2 dagen levertijd)

De online cadeaubon:

Altijd beschikbaar ...Je beslist last minute om een cadeaubon te schenken? Geen zorgen! Laat de feestvreugde niet bederven en print zelf jouw Tache de Beauté cadeaubon in één muisklik. Ga naar onze pagina op Resengo, klik door naar cadeaubon, kies jouw betaalmethode en druk af. Eenvoudiger kan niet.
 

Geef een product cadeau:

Op deze pagina zie je een overzicht van de giftsets maar je natuurlijk kan ook een product kiezen uit de webshop

 

Schenk en geniet van een kostbaar verwenmoment of ervaar wat kwalitatieve thuisverzorgingsproducten voor jouw huid kunnen doen....dankzij een cadeaubon van Tache de Beauté!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten

Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
17/12/2023
tot
31/12/2023